Francezul a revenit printre titularii de pe Old Trafford și are evoluții din ce în ce mai bune pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Neville consideră că Pogba este genul de jucător care poate ridica nivelul celor din jur și poate face diferența în lupta pentru titlu.
”Cred că șansele ca Manchester United să câștige titlul sunt mici - Liverpool și Manchester City sunt în continuare cele mai bune echipe”, a afirmat Gary Neville în podcastul său de la Sky Sports.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

Gary Neville a vorbit despre importanța lui Paul Pogba

”Dar șansele acelea mici vor depinde de cum va juca și Pogba, dacă el va livra două trei luni de evoluții geniale, de care este capabil”, a adăugat Neville.
”Are încredere.. este și arogant, dar este tipul bun de aroganță, crede în forțele lui. Crede că ar trebui să joace în cele mai importante meciuri și să câștige trofee iar această atitudine este bună când vrei să câștigi”, a adăugat el.
”Știm că Ole Gunnar Solskjaer a vrut să transfere pe cineva pentru flancul drept și nu a reușit, așa că acolo sunt probleme. Dacă ar fi existat un mijlocaș de bandă dreaptă capabil să marcheze în acel lot, cu Rashford și Martial, cred că asta ar fi făcut diferența. Eu m-aș concentra să aduc un mijlocaț de bandă dreaptă și un fundaș central”, a precizat Neville.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31