Potrivit The Telegraph, Bowen a acceptat să devină noul antrenor principal al lui Reading, duminică seara, însă anunțul oficial ar urma să fie făcut în zilele următoare.
Galezul a mai activat la Reading atât ca jucător, cât și ca director sportiv, iar în prezent este văzut drept persoana potrivită pentru a conduce echipa. Bowen va semna un contract valabil până la finalul sezonului, acesta fiind primul său mandat din carieră ca antrenor principal.
Având în vedere lipsa de experiență ca principal, Reading ar urma să îl numească secund pe Eddie Niedzwecki (60 de ani), alături de care Bowen a mai lucrat la alte cluburi.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Cine este Mark Bowen, noul antrenor de la Reading

Mark Bowen este un fost internațional galez, care a evoluat pe postul de fundaș la echipe precum Tottenham, Norwich, West Ham, Wigan, Charlton sau Reading. După retragerea din 2000, Bowen a fost antrenor secund la mai multe formații din Anglia, precum Crystal Palace, Birmingham, Blackburn, Manchester City, Fulham, QPR, Stoke City, Southampton sau chiar naționala Țării Galilor. În cele mai multe cazuri, Bowen a fost secundul unor antrenori precum Mark Hughes, Steve Bruce sau Graeme Souness.
Reading are parte de un început de sezon dezamăgitor în Championship, ocupând locul 22, antepenultimul, cu opt puncte acumulate în 11 etape. La primul meci pe banca tehnică, Mark Bowen ar urma să o întâlnească pe Preston, sâmbătă, pe teren propriu.
De asemenea, nici George Pușcaș nu trece printr-o perioadă fericită la Reading. Atacantul român a impresionat în debutul de sezon, cu cele două înscrise contra lui Cardiff, însă eficiența sa a lăsat de dorit ulterior.
Mediafax
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24