Internaționalul român, George Pușcaș, a recunoscut că e visul lui să joace în Premier League. Jurnaliștii englezi de la Football League World l-au lăudat pe Puski, despre care scriu că interesul pentru atacantul român crește, iar în perioada următoare va primi mai multe oferte datorăti evoluțiilor lui foarte bune de la Reading.
În 33 de apariții, Pușcaș a înscris 11 goluri și a oferit o pasă decisivă. Englezii transmit că cel mai expus jucător al celor de la Reading în lumina reflectoarelor a fost George Pușcaș, care a ajuns pe Madeski Stadium în vara anului trecut. Are o cotă de piață de 4,8 milioane de euro și a fost cumpărat de la Inter pentru suma de 8 milioane, pe 7 august 2019.

George Pușcaș, spre Premier League

Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30
"Situația lui Pușcaș este una dificilă. Sunt multe echipe interesate de el și nu e de mirare. Românul este un om al golului de valoare și a fost genial la Reading. 11 goluri în 33 de apariții nu e un record rău deloc. E încă tânăr și are o vârstă decentă, așa că te aștepți ca interesul să crească având în vedere modul în care s-a adaptat aici. Reading vor dori să-l păstreze, însă situația financiară va fi un semn de întrebare", a transmis jurnalistul George Harbey.
George Pușcaș a mărtuisit că vrea să joace în Premier League. El a spus că este un mare fan al atacantului celor de la Tottenham, Harry Kane, și că visează să ajungă în prima ligă din Anglia: “Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu!”

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Championship
Fanii lui Reading s-au săturat de George Pușcaș! Cum l-au ironizat pe român
02/11/2021 LA 14:43
Fotbal
Cum a reușit Armenia să câștige în premieră un meci cu România. Explicația lui Arman Karamyan
01/04/2021 LA 19:25