Internaționalul român, George Pușcaș, a dezvăluit într-un interviu pentru Digi Sport că este un mare fan al atacantului celor de la Tottenham, Harry Kane.
Îmi place foarte mult, l-am urmărit în ultimii ani pe Harry Kane. Pentru mine este cel mai bun atacant la momentul actual, mă regăsesc foarte mult în el, ca și joc. Îl admir foarte mult. Mă uit mereu la tot ce face, urmăresc meciurile lor. Mereu încerc să iau ceva de la cei mai bun

Pușcaș vrea să ajungă în Premier League

Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00
Atacantul celor de la Reading dezvăluie că principalul său obiectiv este să ajungă la o echipă din prima ligă engleză. Asta deși presa din Turcia anunța că jucătorul de 24 de ani și-a dat acordul să plece la Fenerbahce.
Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu
La primul sezon în Championship, George Pușcaș a marcat de 9 ori în 29 de partide pentru Reading, fiind titular în 23 dintre aceste meciuri.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Pogba e istorie! United îi aduce înlocuitor de la cea mai titrată formaţie din istorie
20/11/2021 LA 14:24
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Kane a doborât mai multe recorduri, după ce a marcat de 4 ori într-o repriză pentru Anglia
15/11/2021 LA 21:03