Cei de la Liverpool sunt încrezători că vor ajunge la un nou acord pentru prelungirea contractului lui Georginio Wijnaldum, anunță The Guardian.
Cele două părți au avut noi discuții în acest sens iar acestea au fost pozitive, mai scriu englezii. Dacă Jurgen Klopp a admis că șansele ca Liverpool să facă transferuri importante în această vară sunt mici, liderul din Premier League caută să "betoneze" contractele jucătorilor care au adus UEFA Champions League în urmă cu un an și au dus echipa pe primul loc în Premier League.

Nou contract pentru Wijnaldum

Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Actuala înțelegere a lui Wijnaldum expiră în iunie 2021, însă jucătorul dorește să rămână la Liverpool. Olandezul a fost transferat de la Newcastle în 2016 și a devenit o piesă importantă în angrenajul lui Jurgen Klopp, fiind unul dintre preferații antrenorului german.
Cei de la The Guardian mai scriu că noua înțelegere se va întinde până în 2024 sau 2025. Salariul nu reprezintă o problemă în ceea ce privește negocierile, astfel că șansele ca jucătorul să își prelungească înțelegerea sunt mari.
Wijnaldum a dorit asigurări că va continua să rămână un jucător de bază, acesta fiind principalul motiv pentru care discuțiile nu au fost finalizate până acum. Wijnaldum a jucat în 28 din cele 29 de etape de Premier League din acest sezon.
Olandezul de 29 de ani a avut un rol extrem de important și în cucerirea UEFA Champions League în sezonul trecut - în returul semifinalelor contra Barcelonei, Wijnaldum a intrat pe teren la pauză partidei la scorul de 1-0 și a reușit o dublă cu care Liverpool egala scorul la general. Divock Origi a marcat apoi golul care a adus calificarea.

Lallana, până la finalul sezonului

Liverpool a anunțat oficial că Adam Lallana a acceptat oferta de a rămâne până la finalul sezonului la club. Actuala înțelegere urma să expire pe 30 iunie însă, din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul se va încheia după această dată iar cele 2 părți au acceptat o prelungire a contractului cu câteva săptămâni.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 18 ORE