Presa internațională a anunțat astăzi la unison numirea lui Carlo Ancelotti drept noul antrenor al lui Real Madrid, astfel că cei de la Everton s-au întrunit astăzi pentru a discuta situația.
Conform The Athletic, Carlo Ancelotti negociază chiar în aceste ore termenii plecării sale de la Everton iar conducerea clubului a creat deja o listă cu posibili înlocuitori. Englezii scriu că unul dintre cee mai neașteptate nume de pe listă este cel al lui Steven Gerrard, legenda lui Liverpool și actualul antrenor al celor de la Rangers, cu care a câștigat titlul în Scoția.
Cu toate acestea, nu doar Gerrard este ținta celor de la Everton. Echipa de pe Goodison Park a făcut o listă în care se mai găsesc Rafa Benitez, David Moyes, Paulo Fonseca, Erik ten Hag și Roberto Martinez.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

ANCELOTTI, VARIANTA-SURPRIZĂ ALEASĂ DE REAL MADRID

Carlo Ancelotti nu a fost prima variantă pentru banca tehnică a lui Real Madrid, dar s-a ajuns la această decizie ca urmare a revenirii lui Max Allegri în Italia, la Juventus. De asemenea, au fost discuţii şi cu Antonio Conte, dar acestea nu s-au concretizat. La Decima a fost cucerită în sezonul 2013-2014 cu Ancelotti pe bancă, după o pauză de 12 ani.
Ancelotti mai avea contract cu Everton până în 2024, dar oferta de a lupta din nou pentru trofee nu putea fi refuzată. Everton a ratat calificarea în Europa, terminând pe locul 10, dar conducerea s-a declarat nemulţumită de rezultatele obţinute cu Ancelotti pe bancă.
Deşi părea că va fi una dintre echipele care vor putea lupta pentru primele 4 locuri, după un început fulminant de sezon, Everton a încheiat foarte slab stagiunea, pe locul 10, în afara locurilor care trimit în Europa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24