Gerrard, care antrenează în prezent în Scoția pe Rangers, a părăsit Anfield în vara lui 2015 după ce a jucat în 710 meciuri pentru Liverpool și a câștigat UEFA Champions League, două Cupe ale Angliei, trei Cupe ale Ligii și Supercupa Europei cu cormoranii. Gerrard a semnat apoi cu LA Galaxy, în MLS.
Gerrard a fost aproape să câștige Premier League sub comanda lui Brendan Rodgers însă ultimul său sezon la Liverpool s-a încheiat cu o clasare pe locul șase iar în octombrie 2015 Jurgen Klopp i-a luat locul lui Rodgers.
https://i.eurosport.com/2019/07/08/2634301.jpg
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
IERI LA 15:25
Cu Klopp, Liverpool a câștigat UEFA Champions League și în actualul sezon este pe primul loc cu un avans de opt puncte iar Gerrard a recunoscut că a luat în considerare posibilitatea că a plecat prea devreme de pe Anfield.
Am avut mereu gânduri de acest tip. Oare ar fi trebuit să rămân la Liverpool? Să mai semnez o prelungire pe un an? Poate aș fi putut să mai joc sub Jurgen Klopp ca jucător de lot
”Aceste lucruri mi-au trecut prin cap dar am luat anumite decizii. Sunt foarte mândru de cariera mea de la Liverpool, sunt mândru de unde sunt acum în cariera mea de manager. Vreau să mă concentrez în totalitate pe asta și să continui să învăț și să cresc”, a afirmat Gerrard.
”Dar bineînțeles, mereu ai anumite momente – dacă aș fi rămas mai mult la Liverpool și aș fi dat de Jurgen Klopp, poate aș fi putut intra ca rezervă, măcar 10-15 minute”, consideră Gerrard.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
League Cup
Liverpool - Arsenal 0-0 | Greu fără Salah și Mane în atac. Echipa lui Klopp, un singur șut pe poartă
13/01/2022 LA 21:54
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18