Poliția a informat într-un comunicat că suspectul a luat geanta în timp ce a trecut pe lângă femeie, care are peste 90 de ani. Ziarul suedez Aftonbladet a informat că Lindelof l-a urmărit pe bărbat și l-a prins pentru ca apoi să-l predea autorităților.
”Un bărbat care era în apropiere ar fi alergat după suspect, l-a prins și l-a reținut până a ajuns poliția la fața locului”, a informat poliția fără să-l numească direct pe Lindelof.

Poliția din Suedia i-a mulțumit lui Victor Lindelof

Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
26/11/2021 LA 12:53
Gestul fundașului lui Manchester United nu a trecut neobservat iar suedezul a primit mulțumiri de la poliția locală.
”Poliția dorește să îi mulțumească martorului pentru o intervenție rapidă și eficientă pentru a readuce obiectul în mâinile proprietarului”, se arată în comunicatul autorităților.
Manchester United nu a oferit comentarii despre acest incident, însă presa din Anglia a confirmat și ea informațiile. Lindelof, care a venit la United de la Benfica în 2017, a jucat în 35 de meciuri în sezonul 2019/2020 din Premier League, fiind partener în centrul apărării cu Harry Maguire, căpitanul lui United fiind și el implicat într-un incident cu poliția din Grecia, însă de cu totul altă natură.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
26/11/2021 LA 10:26
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
26/11/2021 LA 08:42