Poliția a informat într-un comunicat că suspectul a luat geanta în timp ce a trecut pe lângă femeie, care are peste 90 de ani. Ziarul suedez Aftonbladet a informat că Lindelof l-a urmărit pe bărbat și l-a prins pentru ca apoi să-l predea autorităților.
”Un bărbat care era în apropiere ar fi alergat după suspect, l-a prins și l-a reținut până a ajuns poliția la fața locului”, a informat poliția fără să-l numească direct pe Lindelof.

Poliția din Suedia i-a mulțumit lui Victor Lindelof

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Gestul fundașului lui Manchester United nu a trecut neobservat iar suedezul a primit mulțumiri de la poliția locală.
”Poliția dorește să îi mulțumească martorului pentru o intervenție rapidă și eficientă pentru a readuce obiectul în mâinile proprietarului”, se arată în comunicatul autorităților.
Manchester United nu a oferit comentarii despre acest incident, însă presa din Anglia a confirmat și ea informațiile. Lindelof, care a venit la United de la Benfica în 2017, a jucat în 35 de meciuri în sezonul 2019/2020 din Premier League, fiind partener în centrul apărării cu Harry Maguire, căpitanul lui United fiind și el implicat într-un incident cu poliția din Grecia, însă de cu totul altă natură.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52