Pe contul de Twitter, Neville a confirmat că ambele hoteluri pe care le deține împreună cu fostul său coechipier Ryan Giggs, își vor închide activitatea obișnuită în următoarea perioadă, urmând să cazeze mai multe cadre medicale ale NHS. Per total, 176 de paturi vor putea fi folosite de aceștia, precum și mai multe aparate medicale. În același timp, Neville a spus că niciunul dintre angajații săi nu va fi obligat să apeleze la concediu neplătit.
În condițiile date, ambele hoteluri (unul situat în centrul orașului Manchester și altul lipit de stadionul Old Trafford) vor fi închise publicului începând de duminică, iar cadrele medicale vor putea folosi clădirile.
"Suntem bucuroși că putem demara această acțiune. În aceste momente, întreaga industrie trebuie să dea dovadă de solidaritate, nu doar față de proprii angajați, ci și față de persoanele care au nevoie de cazare în următoarele luni.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI
Staff-ul nostru își va desfășura activitatea în mod obișnuit, în timp ce angajații medicali vor putea folosi spațiul nostru în mod gratuit, pentru a beneficia de izolare.", a spus Neville.

Abramovich sare în ajutorul angajaților NHS

Neville nu este prima persoană din fotbalul englez care recurge la un astfel de gest. La începutul săptămânii, Chelsea a anunțat pe site-ul oficial că hotelul Millennium de pe Stamford Bridge a fost transformat temporar în centru pentru Serviciile Naționale de Sănătate (NHS) din Londra.
Patronul celor de la Chelsea, Roman Abramovich, a decis să pună la dispoziție hotelul Millennium de lângă arena Stamford Bridge, urmând să achite toate costurile necesare pentru ajutarea acestora.
Această inițiativă a plecat de la faptul că hotelul deținut de Abramovich este în apropierea spitalului Westminster și angajații medicali vor avea ture lungi, în urma cărora n-ar putea să ajungă acasă cu ușurință sau ar fi nevoiți să folosească transportul în comun, expunându-se atât pe ei, cât și pe alte persoane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05