Atacantul în vârstă de 22 de ani al lui Manchester United a organizat în preajma Sărbătorilor de iarnă o acțiune cartiabilă sub denumirea de “In the box” (n.r. în cutie), o inițiativă care își propune donarea unor bunuri către cei nevoiași, însă mai ales copiilor care nu au avut nocorcul de a se bucura în mod normal de mâncare și cadouri.
Englezul a ales să facă publice fotografiile pe contul personal de Instagram pentru a le mulțumi tuturor celor care au contribuit la această acțiune caritabilă, dar și pentru a arăta succesul de care s-a bucurat ideea lui de a face bine.

Marcus Rashford, gest minunat în preajma Sărbătorilor de iarnă

Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
"Sunt foarte mândru de ce am realizat în acest an cu această inițiativă și totodată nu am vrut să îmi uit rădăcinile de Crăciun, așa că sunt foarte fericit că familia noastră a reușit să trimită atâtea donații, care chiar au ajuns înainte de Crăciun", a fost mesajul lui Rashford pe Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/01/01/2744901.jpg
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
O mare rivală îi oferă șansa transferului lui Rashford! Mutarea este posibilă în vară
27/03/2022 LA 06:03
Fotbal
Rashford, al doilea cel mai abuzat sportiv din lume! Starul care a primit cele mai multe jigniri
20/03/2022 LA 13:26