Heung-min Son a fost omul meciului partidei câștigate de Tottenham în etapa a 16-a din Premier League. Harry Kane a marcat 2 goluri, Sissoko și Lucas Moura au înscris și ei, însă a fost meciul lui Son. Acesta a marcat un gol fantastic și a fost la originea tuturor acțiunilor lui Spurs.
La final, Son a vrut să plece cu mingea acasă însă a fost oprit de Jose Mourinho! Acesta l-a convins pe Son să renunțe la balon iar acesta să ajungă la puștiul Troy Parrott! Jucătorul de doar 17 ani a debutat pentru prima echipă a lui Tottenham, fiind trimis pe teren de Mourinho în ultimele minute ale jocului.
Mourinho a mai trimis alți doi tineri pe final de meci, Oliver Skipp și Ryan Sessegnon. Mourinho a explicat la conferința de presă gestul său.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Este debutul în Premier League pentru un copil de 17 ani așa că are șansa de a păstrat mingea de la primul meci. Uneori mingea rămâne la un jucător care reușește un hattrick, dar acum avea o însemnătate mai mare pentru copil. Săptămâna trecută juca în Youth League cu copii de vârsta lui, acum a jucat în Premier League. E o săptămână incredibilă pentru el

Gol fantastic reușit de Son

Son nu s-a supărat deloc de ideea lui Jose Mourinho, din contră. Son a reușit un meci fantastic, înscriind golul de 3-0 după o fază solitară perfectă! Son a plecat din propria jumătate, a trecut de toți adversarii care i-au ieșit în cale și a marcat.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37