Liverpool a făcut un pas mare spre participarea în Champions League, după o victorie clară, 4-2, pe Old Trafford. Succesul putea fi și mai categoric dacă atacanții "cormoranilor" nu ar fi fost atât de neinspirați la finalizare și dacă Henderson nu ar fi fost cel mai bun jucător al lui Solskjaer.
Succesul o aduce pe fosta campioană foarte aproape de Liga Campionilor, dar lucrurile s-au precipitat la final. Extrem de expansiv, Jurgen Klopp și-a salutat jucătorii și adversarii, pe teren, după cele 90 de minute. Sadio Mane a refuzat însă să îi întindă mâna tehnicianului, gesticulând nemulțumit.
Senegalezul a fost extrem de nemulțumit că nu a fost titular, stafful tehnic mizând pe el doar pentru finalul de meci. A fost a doua oară în ultimele 5 meciuri când senegalezul este lăsat pe banca de rezerve, după ce Klopp a procedat similar și în victoria cu 2-1 asupra lui Aston Villa
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 11 ORE

United - Liverpool 2-4 | Klopp a încercat să aplaneze conflictul cu Mane

Întrebat la final pe seama incidentului, Klopp a încercat să minimizeze comportamentul grosolan al jucătorului său, explicând că Sadio trebuia să fie titular, doar că a decis să îl introducă pe Jota în ultimul moment, portughezul arătând excelent la antrenamente. Mutare câștigătoare, de altfel, în condițiile în care jucătorul venit de la Wolves a marcat un gol și a fost un permanent pericol pentru poarta adversă, ratând alte trei mari ocazii (a avut inclusiv o bară).
"Am luat o decizie târzie, după ultimul antrenament și l-am ales pe Diogo în locul lui Sadio. Jucătorii sunt obișnuiți cu asta, de obicei le explic alegerile, dar acum probabil că nu am făcut-o bine. Sadio a fost supărat, dar nu e nicio problemă. Nu am avut timp să îi explic motivele din spatele alegerii mele, asta e situația. Totul e bine, își dorea să joace, atâta tot", a explicat Klopp la conferința de presă, conștient că cele trei victorii necesare prinderii unui loc de Champions League sunt prioritare. Ca atare, nu e nevoie de tensiuni în rândul lotului, chiar dacă mai mult ca sigur atitudinea lui Mane a fost una extrem de deranjantă.
9 goluri și 9 assisturi are Mane în acest sezon pentru Liverpool. Stagiunea precedentă, atacantul de bandă marcase de două ori mai multe goluri, ajutând-o enorm pe formația de pe Anfield să cucerească titlul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22