Liverpool a făcut un pas mare spre participarea în Champions League, după o victorie clară, 4-2, pe Old Trafford. Succesul putea fi și mai categoric dacă atacanții "cormoranilor" nu ar fi fost atât de neinspirați la finalizare și dacă Henderson nu ar fi fost cel mai bun jucător al lui Solskjaer.
Succesul o aduce pe fosta campioană foarte aproape de Liga Campionilor, dar lucrurile s-au precipitat la final. Extrem de expansiv, Jurgen Klopp și-a salutat jucătorii și adversarii, pe teren, după cele 90 de minute. Sadio Mane a refuzat însă să îi întindă mâna tehnicianului, gesticulând nemulțumit.
Senegalezul a fost extrem de nemulțumit că nu a fost titular, stafful tehnic mizând pe el doar pentru finalul de meci. A fost a doua oară în ultimele 5 meciuri când senegalezul este lăsat pe banca de rezerve, după ce Klopp a procedat similar și în victoria cu 2-1 asupra lui Aston Villa
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42

United - Liverpool 2-4 | Klopp a încercat să aplaneze conflictul cu Mane

Întrebat la final pe seama incidentului, Klopp a încercat să minimizeze comportamentul grosolan al jucătorului său, explicând că Sadio trebuia să fie titular, doar că a decis să îl introducă pe Jota în ultimul moment, portughezul arătând excelent la antrenamente. Mutare câștigătoare, de altfel, în condițiile în care jucătorul venit de la Wolves a marcat un gol și a fost un permanent pericol pentru poarta adversă, ratând alte trei mari ocazii (a avut inclusiv o bară).
"Am luat o decizie târzie, după ultimul antrenament și l-am ales pe Diogo în locul lui Sadio. Jucătorii sunt obișnuiți cu asta, de obicei le explic alegerile, dar acum probabil că nu am făcut-o bine. Sadio a fost supărat, dar nu e nicio problemă. Nu am avut timp să îi explic motivele din spatele alegerii mele, asta e situația. Totul e bine, își dorea să joace, atâta tot", a explicat Klopp la conferința de presă, conștient că cele trei victorii necesare prinderii unui loc de Champions League sunt prioritare. Ca atare, nu e nevoie de tensiuni în rândul lotului, chiar dacă mai mult ca sigur atitudinea lui Mane a fost una extrem de deranjantă.
9 goluri și 9 assisturi are Mane în acest sezon pentru Liverpool. Stagiunea precedentă, atacantul de bandă marcase de două ori mai multe goluri, ajutând-o enorm pe formația de pe Anfield să cucerească titlul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Finala FA Cup, Chelsea - Leicester va fi sâmbătă la 19.30 pe Eursport 1

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22