Steven Gerrard, legenda celor de la FC Liverpool, împlinește astăzi 40 de ani (Citește povestea lui pe Eurosport.ro). El a jucat aproape toată cariera la FC Liverpool, fiind un adevărat idol pentru fanii "cormoranilor".
Deși nu mai face parte din club în prezent, fiind antrenor la Glasgow Rangers, Gerrard nu a fost uitat de actualii jucători ai lui Liverpool. În timpul antrenamentului de astăzi, jucătorii și antrenorii au făcut o pauză pentru a-i cânta La Mulți Ani, cu toate că Gerrard nu era prezent.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29

Liverpool a revenit la antrenamente

Lider în Premier League cu 25 de puncte avans față de Manchester City, Liverpool mai are nevoie de doar 2 victorii pentru a câștiga primul titlu după o așteptare de 30 de ani. În ciuda acestui avans, jucătorii sunt implicați total la antrenamente.
Antrenorul secund al echipei, Pep Lijnder, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit despre revenirea la antrenamente și felul în care s-au comportat jucătorii.
Am avut o sesiune de antrenament atât de bună - energia, tempo-ul și contra-pressing-ul. Totul după ideea noastră. Am trăit și iubit momentul în același timp. Jurgen (Klopp) și cu mine ne uitam unul la celalalt în timpul exercițiului și eram cu zâmbetul până la urechi. Am spus: <<Sper ca exercițiul să nu necesite antrenor ca să mă pot bucura pe deplin de ceea ce văd>>. La 10 secunde distanță, țipam din nou pentru că nu s-a menținut triunghiul
Este similar cu un presezon pentru că trebuie să ne pregătim să fim competitivi și să jucăm pe cât e posibil de aproape de stilul nostru, mai ales în primele 2-3 meciuri. Toate celelalte aspecte sunt complet diferite pentru că a fost vorba de o izolare cu jucătorii, cu noi toți, neputând să ieșim, am trăit fără un program clar timp de 2 luni și aceste lucruri influențează modul în care abordăm situația.
Pentru noi, o săptămână în presezon e la fel de importantă și logică precum săptămâna cu etapa 25 din sezon. Avantajul unui presezon este că avem timp să antrenăm, să pregătim intuiția. Tot ce facem la antrenament este la intensitate maximă și cu cel mai mare nivel de concentrare posibil pentru că nu presezi niciodată de unul singur
În fotbal mereu jucăm două meciuri. Primul meci este cel care are un rezultat pe tabelă. Cel de-al doilea este cu <<stilul nostru>>, cu felul nostru de a juca. Primul meci poate fi pierdut uneori, dar cel de-al doilea, niciodată
Premier League va reveni pe 17 iunie cu restanțele Aston Villa - Sheffield și Man City - Arsenal. Pentru Liverpool, primul meci ar urma să fie derby-ul cu Everton pe 20 iunie.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga
Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou
06/05/2022 LA 07:53
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32