Rashford a contribuit la suma de 100.000 de lire sterline strânsă de asociația FareShare din Manchester, pentru a ajuta copiii care nu beneficiază de mesele gratuite oferite de școală, în această perioadă. În urma calculelor, se estimează că suma oferită de atacant va ajuta 400.000 de copii din orașul său, care în acest moment stau acasă în carantină.
Rashford a vorbit cu drag despre această acțiune caritabilă la care au participat toți jucătorii celor două rivale din Manchester: United și City.
"Încerc să am un impact pozitiv asupra generației viitoare. Am lucrat cu copii de-a lungul timpului, iar când am auzit că școlile vor fi închise mi-am dat seama că unii dintre ei nu vor primi mese gratuite, așa cum erau obișnuiți.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Și eu primeam mese gratuite pe vremea când mergeam la școală. Aveam mare nevoie de acea masă pentru că mama se întorcea de la serviciu abia la 6 seara. Am fost norocos și sunt conștient că există copii aflați în situații mult mai dificile. Sunt unii care nu au deloc mâncare acasă.
În vremurile grele, este important ca ambele cluburi (n.r. - Manchester United și City) să-și unească forțele și să aibă un impact puternic la nivel social. Este nevoie de acest lucru, atunci când fotbalul cade în planul secund. Așa că vreau să felicit ambele cluburi.", a spus Rashford, pentru BBC.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31