Mijlocașul lui Manchester United a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea persoanelor care nu dispun de medicamente, în zonele în care trăiesc. Pe contul oficial de Instagram, Pogba a anunțat startul campaniei, la finalul căreia speră să adune 27.000 de lire sterline, sumă care va fi direcționată către UNICEF, celebra asociație umanitară care ajută copiii din întreaga lume.
"Este ziua mea și sunt recunoscător, ca în fiecare an, că eu, familia și prietenii mei suntem sănătoși. Din păcate, nu toată lumea este sănătoasă în aceste momente. Pandemia de coronavirus afectează starea mai multor oameni, inclusiv a copiilor. Impactul pe care virusul este uriaș, în special asupra copiilor săraci și vulnerabili.
UNICEF ajută la prevenirea epidemiei de coronavirus prin distribuirea medicamentelor necesare, consultarea comunităților și implementarea campaniilor de prevenție. Este o prioritate să oprimi răspândirea virusului și informațiile false din jurul nostru. În vremuri ca acestea trebuie să stăm împreună.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
IERI LA 17:45
Cu ajutorul vostru, sper să strângem suma de 27.000 de lire sterline, cu ajutorul căreia să luptăm împotriva epidemiei. Dacă vom atinge această sumă, voi dona o sumă de două ori mai mare.
Suma respectivă va asigura următoarele provizii:
  • 333.332 perechi de mănuși de unică folosință pentru cadrele medicale
  • 2.777 de măști chirurgicale prin care să împiedicăm răspândirea coronavirusului
  • 9.615 de ochelari de protecție
Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin! Rămâneți în siguranță!", a fost mesajul lui Pogba.

Insigne a donat pentru ajutorarea spitalelor rămase fără fonduri

Nu doar Pogba sare în ajutorul oamenilor afectați de Covid-19. Lorenzo Insigne este alt nume din fotbalul mare care sprijină lupta împotriva epidemiei.
Unul dintre cei mai reprezentativi jucători italieni, Lorenzo Insigne a donat 100 de mii de euro pentru spitalele din Napoli. Starul echipei din sudul Italiei vrea să ajute medicii care se luptă cu pandemia de coronavirus care a lovit Italia.
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2758428.jpg

Liverpool sare în ajutorul oamenilor cu probleme

Liverpool și Everton donează 25% din încasările din vânzarea de mâncare de la meciurile de pe teren propriu asociației Fans Supporting Foodbanks, care ajută oamenii fără adăpost și cei cu posibilități materiale scăzute. Cum meciurile din Premier League sunt suspendate cel puțin până pe 3 aprilie, jucătorii lui Liverpool donează ei o parte din sumă.
Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson este promotorul acestei acțiuni care este menită să ajute oamenii cu probleme financiare. Jucătorii liderului din Premier League au donat deja 50 de mii de euro pentru Fans Supporting Foodbanks.
De asemenea, Liverpool va dona bani și mâncare pentru o altă asociație, North Liverpool Foodbank. Având în vedere că staff-ul care deservește cantonamentul de la Melwood este blocat în case, Liverpool va dona toată mâncarea deja comandată pentru acești angajați până la finalul lunii martie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20