Olivier Giroud a surprins în această perioadă după ce și-a prelungit cu un an contractul cu Chelsea. Atacantul francez a fost la un pas să părăsească Premier League în perioada de transferuri din iarnă și plecarea lui părea o certitudine pentru vară, când îi expira contractul.
Giroud a explicat însă pentru site-ul oficial al lui Chelsea de ce a decis să rămână la echipa la care evoluează din 2018.
Am profitat de oportunități și i-a recâștigat încrederea antrenorului. De asta clubul mi-a oferit oportunitatea de a continua iar eu am acceptat. Îmi place să fiu aici și vreau să câștig în continuare trofee
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38

Decizia, influențată de pandemie

Totuși, Giroud a admis că pandemia de COVID-19 care a dus la suspendarea tuturor campionatelor de fotbal din lume a avut un impact în decizia sa.
Cu toată situația cu coronavirusul nu eram confortabil să merg în străinătate și să-mi scot familia din mediul actual. Mă gândesc mult la calitatea vieții și aici am o casă bună
Olivier Giroud a marcat 2 goluri în 9 partide din acest sezon. De doar 5 ori a fost titular în Premier League în această stagiune, reușind să intre în planurile lui Frank Lampard chiar înainte ca sezonul să fie suspendat. În ciuda faptului că îl păstrează pe Giroud și pentru sezonul următor, Chelsea pregătește câteva transferuri importante.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Fotbal
2 jucători de la Chelsea, nominalizaţi de UEFA la titlul de jucătorul anului
19/08/2021 LA 15:30