Olivier Giroud a surprins în această perioadă după ce și-a prelungit cu un an contractul cu Chelsea. Atacantul francez a fost la un pas să părăsească Premier League în perioada de transferuri din iarnă și plecarea lui părea o certitudine pentru vară, când îi expira contractul.
Giroud a explicat însă pentru site-ul oficial al lui Chelsea de ce a decis să rămână la echipa la care evoluează din 2018.
Am profitat de oportunități și i-a recâștigat încrederea antrenorului. De asta clubul mi-a oferit oportunitatea de a continua iar eu am acceptat. Îmi place să fiu aici și vreau să câștig în continuare trofee
Premier League
Lampard, dezamăgit de arbitraj după înfrângerea de pe Anfield! Echipa sa, în pericol de retrogradare
25/04/2022 LA 10:11

Decizia, influențată de pandemie

Totuși, Giroud a admis că pandemia de COVID-19 care a dus la suspendarea tuturor campionatelor de fotbal din lume a avut un impact în decizia sa.
Cu toată situația cu coronavirusul nu eram confortabil să merg în străinătate și să-mi scot familia din mediul actual. Mă gândesc mult la calitatea vieții și aici am o casă bună
Olivier Giroud a marcat 2 goluri în 9 partide din acest sezon. De doar 5 ori a fost titular în Premier League în această stagiune, reușind să intre în planurile lui Frank Lampard chiar înainte ca sezonul să fie suspendat. În ciuda faptului că îl păstrează pe Giroud și pentru sezonul următor, Chelsea pregătește câteva transferuri importante.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Premier League
Wayne Rooney și Patrick Vieira au fost incluși în Premier League Hall of Fame
23/03/2022 LA 15:02
Premier League
Lampard, celebrare inedită. Managerul lui Everton a declarat că și-a rupt mâna după golul lui Iwobi
18/03/2022 LA 09:10