Bordeaux au intrat în cursa pentru a-l semna pe Giroud însă echipa franceză va concura cu Inter. Transferul lui Giroud ar fi lovitură pentru echipa franceză, însă pare greu de realizat, având în vedere salariul atacantului așa că ei speră mai degrabă la un împrumut.
Giroud își dorește o reuniune cu Antonio Conte la Inter, deși există îngrijorări că ar putea da de aceleași probleme ca la Chelsea, pe San Siro fiind titulari în acest moment Romelu Lukaku și Lautaro Martinez.
https://i.eurosport.com/2019/11/14/2716895.jpg
Premier League
Watford-Chelsea 1-2 | Echipa lui Thomas Tuchel rămâne pe primul loc în Premier League
IERI LA 22:03
Giroud, în vârstă de 33 de ani, își calculează atent următorul pas având în vedere că urmează Euro 2020 și își dorește să rămână relevant pentru planurile selecționerului Didier Deschamps.
Deschamps i-a cerut lui Giroud să plece de la Chelsea după ce atacantul a fost titular într-un singur meci din august până acum.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
30/11/2021 LA 11:55
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30