Veste grea pentru fanii campioanei Angliei. Glyn Pardoe, o icoană pentru club, ne-a părăsit în această dimineaţă.
Un fotbalist cu o voinţă ieşită din comun, fostul fundaş lateral, care de multe ori evolua şi ca atacant de bandă (a fost atât de versatil încât a jucat la un moment dat şi fundaş central), a pus umărul la câştigarea titlului istoric din 1968. Doi ani mai târziu, el înscria golul decisiv pentru cucerirea unui nou trofeu în tricoul "cetăţenilor", Cupa Ligii Angliei.
După anunţul teribilei veşti, City a trimis imediat un mesaj emoţionant, pe twitter. "Toţi cei din club sunt profund îndureraţi de moartea lui Glyn Pardoe. Le trimitem familiei şi apropiaţilor condoleanţe în această perioadă dificilă", a fost mesajul clubului de pe Ethiad.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 2 ORE

Pardoe, cel mai tânăr jucător din istoria lui Manchester City

Parode şi-a petrecut întreaga carieră de jucător la City (1962-1976), pentru ca apoi, după reetragere, să facă parte din stafful tehnic, ca antrenor, fără întrerupere, până în 1992.
El rămâne cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată pentru Manchester Citz. În aprilie 1962, la 15 ani, Pardoe îşi făcea debutul pentru clubul de suflet într-o partidă cu Birmingham.
De-a lungul timpului, Pardoe a jucat în 380 de meciuri pentru City doar în prima ligă, cucerind 7 trofee (inclusiv Cupa Angliei, în 1969 şi Cupa Cupelor, în 1970).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 4 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 15 ORE