Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Golgheterul Premier League, impresionat de Van Dijk. Abraham: ”E pur și simplu foarte bun”

Sebastian Ujica

Actualizat 09/10/2019 la 16:54 GMT+3

Tammy Abraham îl laudă pe Van Dijk după ce l-a avut adversar în Chelsea - Liverpool.

Tammy Abraham Virgil Van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Tammy Abraham reprezintă o adevărată revelație în Premier League în acest sezon. Atacantul englez a fost împrumutat în stagiunea precedentă la Aston Villa, club pentru care a marcat de 26 de ori în Championship, contribuind la promovarea în prima ligă. Revenit la Chelsea, Abraham a început sezonul ca a 3-a opțiune în atacul lui Chelsea, după Giroud și Batshuayi, însă acum este titular cert în echipa lui Frank Lampard după ce a reușit să înscrie de 8 ori în startul sezonului.
Wolves, Norwich, Sheffield United și Southampton au fost victimele lui Abraham până acum. El l-a avut ca adversar și pe Virgil Van Dijk, în înfrângerea cu 2-1 a lui Chelsea cu Liverpool, și spune că olandezul este cel mai tare adversar pe care l-a întâlnit. Abraham este în fruntea clasamentului golgheterilor din Premier League, la egalitate cu Kun Aguero.

Cuvinte mari despre Van Dijk

Tammy Abraham a mărturisit ce l-a impresionat la Van Dijk, cel care este favorit la Balonul de Aur în 2019: ”E o bestie. E pur și simplu foarte bun în ceea ce face. Este experimentat. Am încercat să mă folosesc de trucurile pe care le știu dar modul în care înțelege jocul este de top. Totul e legat de micile detalii. De mișcarea. Când eu mă mișc în careu, unii fundași nu sunt atenți la mine, se concentrează doar pe minge.
Cu el (Van Dijk), se întâmplă ambele lucru: e atent și la mine, și la minge, știe unde sunt, știe unde vreau să mă duc și mă urmează. E chiar enervant pentru un atacant - mai lasă-mă în pace!” povestește Abraham.
Abraham a ales să reprezinte naționala Angliei deși avea și opțiunea de a juca pentru Nigeria. El speră să îi calce pe urme căpitanului echipei, Harry Kane: ”Am venit aici să fur niște idei. Harry Kane este unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Am venit să învăț anumite părți diferite ale jocului, să le adaug jocului meu. Se poate vedea modul în care finalizează, cu stângul, cu dreptul, trebuie doar să adaug asta la jocul meu pentru ca apoi să îmi cresc jocul și să mă antrenez” a mai spus Abraham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol