Legenda lui Manchester United, Gary Neville, a declarat că golul lui Roberto Firmino împotriva diavolilor ar fi trebuit, cel mai probabil, să fie validat. Echipa lui Jurgen Klopp conducea deja 1-0 grație golului înscris cu capul de Virgil van Dijk pentru ca apoi Firmino să facă 2-0 - doar că reușita sa a fost anulată.
Neville a considerat că David De Gea ar fi trebui să facă mai multe. ”Ei cred că a fost fault la Virgil van Dijk asupra lui David de Gea dar reacția mea inițială a fost că nu a fost nici vorbă de fault”, a declarat Neville pentru Sky Sports.

Golul lui Firmino a fost anulat după faultul lui Van Dijk

Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 3 ORE
”Pare că De Gea a scăpat mingea. Vom vedea la VAR și totul va fi decis în funcție de ce a făcut Van Dijk - dacă și-a ridicat mâna sau nu. Nu cred că este fault. Van Dijk și-a lăsat mâinile în jos și a sărit la minge”, a completat Neville.
”Solskjaer este nervos, David De Gea la fel. Am mai văzut asta la David și trebuie să fie mai puternic în aer”, a afirmat el.
”A fost un moment extrem de important”, a declarat și Roy Keane, legenda lui Manchester United.
”Nu pot să înțeleg de ce a fost anulat. Nu pot să-mi dau seama. Van Dijk urmărește mingea, De Gea a mai făcut asta, cred că e prea soft. Jocul a luat-o razna”, consideră Keane.
Patrice Evra, prezent și el în studio-ul Sky Sports, a considerat însă că a fost fault clar: ”Este fault. Îl atinge pe De Gea cu capul”.

Verdictul arbitrului: fault

Dermot Gallagher, un fost arbitru irlandez, consideră că decizia a fost corectă.
”Cred că deși Van Dijk are dreptul să se bată pentru minge, însă o ratează iar De Gea o prinde în mână. În timp ce face acest lucru, există o coliziune între cei doi. Van Dijk nu îl vede pe De Gea și intră în el, chiar dacă urmărește mereu mingea!”
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp îi cere lui Salah să fie concentrat la Paris! Ce a spus despre "răzbunarea" egipteanului
ACUM 9 ORE