Legenda lui Manchester United, Gary Neville, a declarat că golul lui Roberto Firmino împotriva diavolilor ar fi trebuit, cel mai probabil, să fie validat. Echipa lui Jurgen Klopp conducea deja 1-0 grație golului înscris cu capul de Virgil van Dijk pentru ca apoi Firmino să facă 2-0 - doar că reușita sa a fost anulată.
Neville a considerat că David De Gea ar fi trebui să facă mai multe. ”Ei cred că a fost fault la Virgil van Dijk asupra lui David de Gea dar reacția mea inițială a fost că nu a fost nici vorbă de fault”, a declarat Neville pentru Sky Sports.

Golul lui Firmino a fost anulat după faultul lui Van Dijk

Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM 7 ORE
”Pare că De Gea a scăpat mingea. Vom vedea la VAR și totul va fi decis în funcție de ce a făcut Van Dijk - dacă și-a ridicat mâna sau nu. Nu cred că este fault. Van Dijk și-a lăsat mâinile în jos și a sărit la minge”, a completat Neville.
”Solskjaer este nervos, David De Gea la fel. Am mai văzut asta la David și trebuie să fie mai puternic în aer”, a afirmat el.
”A fost un moment extrem de important”, a declarat și Roy Keane, legenda lui Manchester United.
”Nu pot să înțeleg de ce a fost anulat. Nu pot să-mi dau seama. Van Dijk urmărește mingea, De Gea a mai făcut asta, cred că e prea soft. Jocul a luat-o razna”, consideră Keane.
Patrice Evra, prezent și el în studio-ul Sky Sports, a considerat însă că a fost fault clar: ”Este fault. Îl atinge pe De Gea cu capul”.

Verdictul arbitrului: fault

Dermot Gallagher, un fost arbitru irlandez, consideră că decizia a fost corectă.
”Cred că deși Van Dijk are dreptul să se bată pentru minge, însă o ratează iar De Gea o prinde în mână. În timp ce face acest lucru, există o coliziune între cei doi. Van Dijk nu îl vede pe De Gea și intră în el, chiar dacă urmărește mereu mingea!”
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 8 ORE
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 11 ORE