Chelsea s-a calificat fără emoții în sferturile Champions League, după ce a câștigat și returul cu Atletico Madrid. Londoanezii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Ziyech și Emerson Palmieri, ultimul venind în minutul 90+4.
Golul italianului de origine braziliană a reprezentat însă ghinionul vieții pentru un parior din Birmingham. Acesta ghicise 5 scoruri corecte în cadrul jocului Super Six organizat de Sky Sports, iar la partida dintre Chelsea și Atletico pronosticase rezultatul final de 1-0.
Citește și: PRIMELE IMAGINI CU ECHIPAMENTELE CLUBURILOR DIN PREMIER LEAGUE, DIN SEZONUL VIITOR
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 16 ORE

Un parior ar fi câștigat 250.000 de £ dacă Chelsea-Atletico se termina 1-0

Dacă partida s-ar fi terminat cu acest scor, pariorul ar fi câștigat jackpot-ul de 250.000 de £. Golul lui Palmieri nu a schimbat cu nimic economia jocului sau a calificării, dar în schimb l-a afectat groaznic pe pariorul respectiv. Palimieri nu mai înscrisese din septembrie 2018, el jucând foarte puțin în ultima perioadă pentru Chelsea.
Ca o consolare, pariorul s-a ales cu 6000 de £ pentru prezicerea corectă a celorlalte 5 rezultate din concursul organizat de Sky. Totuși, fără reușita lui Palmieri acesta ar fi fost mai bogat cu un sfert de milion de £, șansă care li se ivește o dată în viață împătimiților de pariuri sportive.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 17 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 19 ORE