Mijlocașul este așteptat să părăsească Londra în perioada de transferuri din ianuarie după ce a părăsit terenul nervos și le-a transmis fanilor ”f**k off” după ce a fost schimbat de Unai Emery în timpul meciului cu Crystal Palace de pe Emirates de luna trecută. Atât Milan cât și Inter caută să își îmbunătățească loturile.
Conform Sky Germania, deși Borussia Monchengladbach este interesată de Xhaka, elvețianul nu dorește să se întoarcă acolo. Acest lucru ar deschide ușa către un transfer la Inter, unde Antonio Conte caută să își lărgească lotul pentru a putea face față la meciurile din campionat și UEFA Champions League.
De asemenea, Milan este interesată – clubul de pe San Siro dorește jucători experimentați care să îi ajute pe cei tineri din echipă. Ambii ar dori să îl împrumute inițial cu o opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53