Mijlocașul este așteptat să părăsească Londra în perioada de transferuri din ianuarie după ce a părăsit terenul nervos și le-a transmis fanilor ”f**k off” după ce a fost schimbat de Unai Emery în timpul meciului cu Crystal Palace de pe Emirates de luna trecută. Atât Milan cât și Inter caută să își îmbunătățească loturile.
Conform Sky Germania, deși Borussia Monchengladbach este interesată de Xhaka, elvețianul nu dorește să se întoarcă acolo. Acest lucru ar deschide ușa către un transfer la Inter, unde Antonio Conte caută să își lărgească lotul pentru a putea face față la meciurile din campionat și UEFA Champions League.
De asemenea, Milan este interesată – clubul de pe San Siro dorește jucători experimentați care să îi ajute pe cei tineri din echipă. Ambii ar dori să îl împrumute inițial cu o opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM O ZI
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21