Potrivit informațiilor din Anglia, Grealish se afla la volanul unui Range Rover în valoare de 70.000 de lire sterline, cu foarte puțin timp înainte ca în social media să apară mai multe poze cu bolidul avariat. Apoi, camerele l-au surprins pe jucătorul englez la scena accidentului, stând de vorbă cu o altă persoană.
Chiar dacă nu s-a confirmat că Grealish se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, concluzia nu este foarte greu de tras, ținând cont de datele problemei.
Cu puțin timp în urmă, Grealish a oferit primele explicații despre ce s-a întâmplat ieri, făcând referire doar la faptul că a ieșit din carantină pentru a merge la un prieten. Așadar, superstarul lui Villa n-a deschis subiectul accidentului.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 7 ORE
"Mă simt extrem de stânjenit pentru ce s-a întâmplat în weekend. Știu că trăim momente dificile pentru toată lumea prin prisma faptului că trebuie să stăm îzolați în casă. Am primit un apel din partea unui prieten. Acesta m-a invitat la el, iar eu am acceptat prostește.
Nu îmi doresc ca altcineva să comită aceeași greșeală pe care am făcut-o eu. Drept urmare, le recomand tuturor să stea acasă și să urmeze regulile primite. Cu siguranță și eu le voi respecta de acum înainte. Sper ca toată lumea să-mi accepte scuzele și să ne vedem cu bine atunci când va trece această perioadă.", a spus Grealish, pe contul de Twitter.

Grealish, surprins la locul accidentului

Autoritățile au fost chemate la locul accidentului duminică, la 10 dimineața. Șoferul mașinii părăsise deja locul, însă și-a lăsat detaliile înainte de a pleca pe jos. Un martor le-a povestit celor de la Sportsmail că Grealish este șoferul în cauză, fiind acompaniat de fostul jucător de fotbal Tony Capaldi, spunând că mijlocașul lui Villa fusese văzut părăsind o clădire în care Ross McCormack deține un apartament de lux.
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2800817.jpg
Grealish fusese văzut anterior sosind la baza de antrenamente a clubului Aston Villa într-un Range Rover asemănător. Atât Grealish, cât și McCormack s-au abținut din a face orice comentariu privind accidentul de ieri. Întâmplarea nefericită a avut loc la doar câteva zile după ce Grealish a făcut un apel video pe rețelele de socializare sfătuind pe toată lumea să stea în case în aceste vremuri în care ne confruntăm cu pandemia de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 12 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 12 ORE