Fostul manager al Angliei, Glen Hoddle, consideră că Greenwood este ”un atacant mult mai bun” și are astfel un avantaj. Greenwood continuă să impresioneze în primul său sezon complet la echipa mare, el marcând o dublă sublimă cu Bournemouth în urma căreia a ajuns la 15 goluri în toate competițiile în această stagiune.
Rashford a marcat și el în victoria cu 5-2 a lui United, înscriind din penalty pentru a ajunge astfel la 20 de goluri în toate competițiile. Englezul de 22 de ani a ratat o parte semnificativă a sezonului din cauza unei accidentări la spate.
Rashford și Greenwood joacă excelent pe benzi în acest sezon în timp ce atacul este condus de Anthony Martial. În ciuda formei extraordinare a trio-ului, Ole Gunnar Solskjaer este hotărât să-și îmbunătățească ofensiva prin aducerea lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Totuși, Hoddle consideră că dacă clubul va mai aduce un atacant, atunci Rashford va fi cel care va ieși din primul ”11” pentru că Greenwood este jucătorul mai talentat.
”Cred că Greenwood este un jucător minunat și va deveni din ce în ce mai bun”, a afirmat Hoddle.
”Sunt foarte impresionat de faptul că lovește mingea cu ambele picioare. Are atât picior stâng cât și drept. Cred că Phil Neville are dreptate că poate juca pe flanc. Ar putea ajunge și pe mijloc oricum. Cred că el îl va scoate pe Marcus Rashford din echipă. Cred că va ajunge un finalizator mai bun și în final va trebui să le ia fața tuturor”, consideră Hoddle.
”Atacul lor merge foarte bine acum, dar dacă ne uităm la Martial și Rashford, tot pe benzi se simt cel mai confortabil. Așa că dacă vor lua un atacant central, cred că Greenwood ar putea rămâne titluar pe bandă”, a afirmat el.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24