Frank Lampard s-a bazat pe mulți tineri în acest sezon, dar în ciuda acestui lucru, formația de pe Stamford Bridge va prinde aproape sigur Liga Campionilor (o victorie sau un egal cu Wolves, în ultima rundă îi e suficient) și va juca finala Cupei Angliei. În acest context, Abramovich a început să investească din nou masiv, dorind să facă din "albaștri" o forță în Europa. Chelsea i-a luat deja pe Ziyech și Werner și e pe punctul să rezolve și transferul lui Kai Havertz.
Mijlocașul ofensiv al lui Leverkusen are doar 21 de ani, dar este jucătorul care a ajuns cel mai repede în istoria Bundesligii la 25 de goluri. Poate juca ca număr 9 fals, ca număr 10 dar și pe partea dreaptă, astfel că oferă o mulţime de variante pentru Chelsea.
Întrebat despre tinerii germani, Sane a vorbit despre transferul lui Havertz pe Stamford Bridge ca despre o mutare deja făcută.
Premier League
Klopp: "Unii pot spune că Chelsea a fost 45 de minute cu 3 clase peste". Tuchel şi-a lăudat echipa
28/08/2021 LA 20:40
"Cred că Germania a avut mereu jucători tineri de mare calitate. Au șansa excelentă de a se dezvolta excelent în Bundesliga. Chelsea a făcut o treabă excelentă că i-a transferat pe Werner și Havertz", a spus Sane într-o conferință de presă.

Lampard a discutat cu Havertz despre transfer

Frank Lampard e conștient de valoarea și potențialul lui Havertz și a dorit să vorbească personal cu jucătorul despre oportunitatea unui transfer în Premier League.
The Athletic a anunțat săptămâna trecută că tehnicianul l-a contactat pe german, iar discuția a fost una extrem de benefică în perspectiva mutării. Mijlocaşul ofensiv i-a transmis antrenorului că e dornic să semneze cu Chelsea şi că nu va avea pretenţii financiare absurde. De altfel, Havertz nici nu a dorit să negocieze în vreun fel cu formaţia de pe Stamford Bridge, fiind convins că englezii i-au pregătit un contract suficient de bun încât să nu fie necesară vreo discuţie în acest sens.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Fotbal
2 jucători de la Chelsea, nominalizaţi de UEFA la titlul de jucătorul anului
19/08/2021 LA 15:30