Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola a găsit fundașul perfect pentru Man City! Are 95 de meciuri la națională și 8 titluri

Ion Alexandru

Actualizat 29/03/2020 la 14:18 GMT+3

Prioritatea numărul unu în vara lui 2020 pentru Pep Guardiola este cumpărarea unui fundaș central. Managerul lui Manchester City îl vrea lângă Laporte pe italianul Bonucci.

Pep Guardiola bleibt in Manchester

Credit imagine: SID

John Stones nu a convins în ultima vreme, Otamendi nu este la nivelul pe care îl vrea Guardiola, iar accidentarea lui Laporte din toamnă a dezechilibrat sistemul defensiv al lui Manchester City. De aceea, Guardiola vrea cel puțin un fundaș cu experiență în vara următoare.
Leonardo Bonucci are 8 titluri de campion al Italiei și a ajuns la 95 de meciuri pe squadra azzurra. DailyMail scrie că fundașul italian este perfect pentrui profilul pe care Guardiola îl caută la City.

Are contract cu Juve până în 2024

Singura problemă este că fundașul de 32 de ani este piesă de bază în defensiva lui Juventus. Maurizio Sarri nu-și permite să-l lase să plece din nou de la Torino. În sezonul 2017-2018, Bonucci a fost la Milan, dar nu a fost implant reușit pentru defensiva rossonerilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo