John Stones nu a convins în ultima vreme, Otamendi nu este la nivelul pe care îl vrea Guardiola, iar accidentarea lui Laporte din toamnă a dezechilibrat sistemul defensiv al lui Manchester City. De aceea, Guardiola vrea cel puțin un fundaș cu experiență în vara următoare.
Leonardo Bonucci are 8 titluri de campion al Italiei și a ajuns la 95 de meciuri pe squadra azzurra. DailyMail scrie că fundașul italian este perfect pentrui profilul pe care Guardiola îl caută la City.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 15 ORE

Are contract cu Juve până în 2024

Singura problemă este că fundașul de 32 de ani este piesă de bază în defensiva lui Juventus. Maurizio Sarri nu-și permite să-l lase să plece din nou de la Torino. În sezonul 2017-2018, Bonucci a fost la Milan, dar nu a fost implant reușit pentru defensiva rossonerilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 17 ORE
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 20 ORE