Mason Holgate se încadrează în carateristicile pe care Guardiola le caută pentru fundașii săi. Englezul are 23 de ani, are un fizic perfect și joc de picior bun, dar și poate la fel de important, este la un preț decent.

Ascesiunea de la Everton

Mason Holgate a început sezonul ca rezervă, dar în octombrie Marco Silva l-a aruncat în luptă. De atunci, Holgate este titular la Everton, iar evoluțiile sale din ultimele 20 de partide jucate în Premier League au fost apreciate.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 12 ORE
Cumpărat când avea doar 19 ani cu 1,4 milioane de la Barnsley, Holgate s-a maturizat pe Goodison Park și acum este în atenția lui Pep Guardiola.
Suma avansată de presa engleză este de doar 34 de milioane de euro. Pentru Manchester City este un preț mic, mai ales că Guardiola și-ar rezolva o situație dificilă. Manchester City a avut multe probleme la acest capitol, al fundașilor centrali, iar versatilitatea lui Holgate ar fi un mare plus. Englezul de 23 de ani a jucat în acest sezon pentru Everton și fundaș dreapta, dar și mijlocaș central.
Următorul examen pentru Mason Holgate este meciul cu Manchester United. Partida dintre Everton și băieții lui Solskjaer este duminică de la ora 16 la Eurosport 1 HD.
https://i.eurosport.com/2020/02/28/2785690.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
IERI LA 17:38
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15