Manchester City a câștigat titlul în Premier League, dar a pierdut finala Champions League în fața lui Chelsea, astfel că oficialii "cetățenilor" încearcă să facă tot posibilul pentru a întări echipa, în speranța că acest obiectiv va fi în cele din urmă atins.
Plecarea lui Aguero a lăsat un gol imens în atacul lui Guardiola (chiar dacă argentinianul nu a jucat un rol esențial în stagiunea trecută), iar aducerea unui vârf de clasă pare a fi principalul scop în această perioadă de transferuri. Harry Kane este jucătorul aflat în capul listei, deși presa britanică a scris că Antoine Griezmann se află în vizorul șefilor de pe Etihad.
Kane și-a manifestat deja dorința de a pleca de la Tottenham, iar City a făcut o primă ofertă pe numele său, în valoare de 100 de milioane de €. Cei de la Spurs au refuzat-o însă și speră în continuare că îl vor convinge pe Kane să rămână la club.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 12 ORE

Pep Guardiola: "Este imposibil, nu ne putem permite"

Chiar dacă Pep Guardiola a declarat că îl apreciază enorm pe Harry Kane, antrenorul iberic a recunoscut că realizarea acestui transfer va fi aproape imposibilă în această vară, iar asta din cauza prețului exorbitant al atacantului.
Deși City a cheltuit în trecut sume amețitoare pe fotbaliști mai puțin consacrați decât Harry Kane, Guardiola a admis că în acest moment situația financiară nu mai ests atât de roz nici măcar pentru clubul său, pandemia afectând serios bugetul, astfel că va trebui să se descurce cu jucătorii pe care îi are la dispoziție.
"La prețurile acestea nu vom cumpăra niciun atacant. Este imposibil, nu ne putem permite. Toate cluburile se luptă financiar, nu suntem o excepție. Îi avem pe Gabriel Jesus și Ferran Torres care au fost incredibili în această poziție.Avem jucători tineri în academie și jucăm de multe ori cu un nouă fals. Există mai multe șanse să nu cumpărăm vreun atacant pentru sezonul viitor.", a declarat Guardiola, citat de Sky Sports.
Un titlu european câștigat în tricoul Angliei l-ar putea determina pe Kane să renunțe la ideea de a pleca la altă echipă, unde să lupte an de an pentru trofee, astfel că misiunea de a-l transfera va deveni și mai grea pentru cei de la City.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
IERI LA 12:29