Guardiola consideră că City va avea nevoie de fețe noi la vară după ce David Silva va pleca, însă a exclus posibilitatea unor transferuri în iarnă.
Kompany a părăsit echipa în vară, David Silva va pleca la sfârșitul sezonului iar Fernandinho are 35 de ani și ar putea părăsi și el clubul. City a avut probleme cu accidentările în acest tur de campionat. Atât John Stones cât și Aymeric Laporte s-au accidentat și au lăsat echipa spaniolului descoperită în centrul apărării.
”David a confirmat că va pleca. Fernandinho nu știe încă, dar este normal. Jucătorii de vârsta lui… trebuie înlocuiți. Trebuie să îl întrebați pe (directorul sportiv) Txiki Begiristain dacă va primi un nou contract. Cred că vom decide la finalul sezonului”, a declarat Guardiola.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 8 ORE
Guardiola a negat că este nevoie de o reconstrucție a lotului: ”Trei jucători nu înseamnă că se reconstruiește echipa. O reconstrucție înseamnă șapte sau opt, ceea ce am făcut îl al doilea sezon când șapte jucători și-au terminat contractele pentru că 11 jucători aveau peste 30 de ani. Să cumperi doi, trei jucători nu înseamnă o reconstrucție, înseamnă doar mici schimbări”.
Manchester City se află pe locul trei, la 11 puncte de Liverpool, înainte de meciul cu Burnley de marți de la 22:15, transmis în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2725019.jpg

Guardiola: Nu vreau niciun jucător în ianuarie

”Nu vreau niciun jucător în ianuarie. Dacă va fi o oportunitate incredibilă în ianuarie, pentru următorii cinci, șase ani, poate ne vom gândi. Dar în mod normal jucătorii la care ne gândim nu vor fi disponibili în ianuarie”, a afirmat spaniolul.
City a primit gol în ultimele șapte meciuri. ”Nu e destul de bine. Trebuie să ne îmbunătățim”, a afirmat Guardiola dar a negat că echipa îi simte lipsa lui Kompany.
”Grupul este extraordinar. Este incredibil. Au grijă de ei perfect și sunt uniți. Vincent a fost important atât ca persoană cât și ca jucător dar a decis să meargă în Belgia iar noi avem alți jucători incredibili”, a afirmat Guardiola.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:46