Jucătorul de 26 de ani a marcat cinci goluri și a reușit nouă assisturi într-un sezon în care Manchester City a câștigat Premier League și a ajuns în finala UEFA Champions League.
Însă în ciuda îmbunătățirilor evidente într-un sezon deificil, cei de la The Athletic informează că portughezul dorește să părăsească Etihad Stadium în această vară.
Jurnaliștii englezi scriu că Silva a rămas supărat pe faptul că transferul său la Barcelona a picat în ultima clipă vara trecută. Însă încercările lui Silva de a pleca ar putea întâmpina rezistență de la Pep Guardiola, cel care este hotărât să-l păstreze pe Silva pentru sezonul viitor.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Pep Guardiola nu vrea să îl lase pe Bernardo Silva să plece

Spaniolul a fost impresionat de sezonul recent încheiat al lui Silva dar și de determinarea sa, în ciuda faptului că vrea să plece.
Atletico Madrid este interesată de serviciile lui Silva, cel care mai are patru ani rămași de contract după ce a semnat prelungirea cu City în martie 2019.
Silva a ajuns la City de la Monaco în 2017 pentru 43 de milioane de lire și a marcat 35 de goluri în 201 meciuri jucate. El a cucerit cu City trei titluri în Premier League și o Cupă a Angliei.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24