Nu toți jucătorii care au lucrat cu Pep Guardiola au numai cuvinte de laudă pentru antrenorul spaniol. Sunt binecunoscute părerile lui Ibrahimovic despre Guardiola, dar acum un alt fost jucător al acestuia a făcut o serie de declarații controversate.
Este vorba despre spaniolul Angelino, care a fost cumpărat definitiv de RB Leipzig de la Manchester City, după ce inițial fusese împrumutat până a finalul acestui sezon. Fundașul stânga nu a fost inclus în planurile lui Guardiola la City, dar acesta consideră că nu a primit destule șanse pentru a-și arăta valoarea din partea fostului său antrenor
"Pep m-a ucis pe mine și încrederea mea de sine. După revenirea mea de la Eindhoven (n.r. a fost împrumutat de City la PSG în sezonul 2019-2020) el mă judecase deja după 2 meciuri amicale și apoi nu mi-a mai dat nicio șansă. Așa că mă bucur că am ajuns la Leipzig și că sunt parte integrantă a clubului.", a spus Angelino, citat de bild.de.
Premier League
Un star al lui City, hotărât să plece de pe Etihad! Guardiola e vehement: îl lasă să plece doar aici
ACUM 2 ORE
Citește și: PEP GUARDIOLA PARIAZĂ PE UN JUCĂTOR DE LA CITY: "CÂND VA FACE ASTA VA DEVENI DE 10 ORI MAI BUN"
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959980.jpg

Angelino l-a comparat cu Guardiola cu Nagelsmann

Angelino a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Leipzig în a 2-a parte a sezonului trecut, dar și în această stagiune. Spaniolul este titular incontestabil la formația germană, în acest sezon el marcând 8 goluri și oferind 11 assist-uri în cele 31 de meciuri jucate în toate competițiile.
Întrebat despre diferențele dintre stilurile lui Pep Guardiola și Julian Nagelsmann, Angelino a fost foarte prompt: "Unul mi-a dat încredere și m-a lăsat să joc. Celălalt pur și simplu nu. La Leipzig am simțit încredere încă din prima zi. Clubul și antrenorul mi-au dat un impuls incredibil. Acum sunt fericit că pot juca în mod constant la Leipzig."
Angelino a crescut la Deportivo La Corun și a fost cumpărat de City în 2013, pe când avea doar 16 ani. După ce s-a marurizat la echipele de juniori ale "cetățenilor", Angelino a fost mereu împrumutat. New York City, Girona, Mallorca, NAC Breda și PSV Eindhoven au fost cluburile pe la care a trecut fotbalistul înainte de ianuarie 2020, când a ajuns la Leipzig. La finele sezonului trecut, împrumutul la formația germană s-a prelungit pentru încă un an, iar acum transferul a devenit definitiv, City urmând să încaseze 18 milioane de € în schimbul jucătorului.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
IERI LA 10:56
Premier League
Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două partide de Premier League
IERI LA 07:15