Situația lui Aguero era neclară după ce a părăsit terenul accidentat în final Cupei Ligii cu Aston Villa de duminică. Totuși, Guardiola a confirmat că atacantul va fi disponibil pentru meciul de miercuri cu Sheffield Wednesday precum și pentru întâlnirea de pe Old Trafford de pe 8 martie.
”Va putea juca mâine”, a declarat Guardiola cafre a confirmat și că portarul titular va fi Claudio Bravo. Phil Foden a fost omul meciului în victoria cu 2-1 în fața celor de la Aston Villa iar jucătorul de 19 ani speră ca evoluția sa să îl impresioneze pe managerul Angliei Gareth Southgate, cel care l-a urmărit pe Wembley. Foden vrea să facă parte din lotul Angliei pentru Euro 2020 iar Guardiola consideră că tânărul are calitățile necesare pentru a deveni un jucător de clasă mondială.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2788179.jpg
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ZI
”Vreau tot ce e mai bun pentru el. Va primi ce merită. Bineînețeles că sunt încântat de evoluțiile lui și de comportamentul lui în momentele bune și rele”, a afirmat Guardiola.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
IERI LA 05:34