Situația lui Aguero era neclară după ce a părăsit terenul accidentat în final Cupei Ligii cu Aston Villa de duminică. Totuși, Guardiola a confirmat că atacantul va fi disponibil pentru meciul de miercuri cu Sheffield Wednesday precum și pentru întâlnirea de pe Old Trafford de pe 8 martie.
”Va putea juca mâine”, a declarat Guardiola cafre a confirmat și că portarul titular va fi Claudio Bravo. Phil Foden a fost omul meciului în victoria cu 2-1 în fața celor de la Aston Villa iar jucătorul de 19 ani speră ca evoluția sa să îl impresioneze pe managerul Angliei Gareth Southgate, cel care l-a urmărit pe Wembley. Foden vrea să facă parte din lotul Angliei pentru Euro 2020 iar Guardiola consideră că tânărul are calitățile necesare pentru a deveni un jucător de clasă mondială.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2788179.jpg
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
”Vreau tot ce e mai bun pentru el. Va primi ce merită. Bineînețeles că sunt încântat de evoluțiile lui și de comportamentul lui în momentele bune și rele”, a afirmat Guardiola.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20