Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola: "Dacă Barcelona îl vrea, să ne facă ofertă!". Pep, despre noul "caz Sane" de la City

Cristian Mihală

Publicat 09/07/2020 la 11:35 GMT+3

Pep Guardiola a comentat la finalul partidei cu Newcastle situația lui Eric Garcia, fundașul de 19 ani al lui City dorit de Barcelona.

Pep Guardiola are mari probleme să își păstreze jucătorii, după ce City a fost suspendată din cupele europene

Credit imagine: Eurosport

Fosta campioană a Angliei se confruntă cu un nou "caz Sane", la ceva mai mult de o săptămână de când germanul s-a înțeles cu Bayern. City a fost nevoită să îl vândă pe fosul jucător al lui Schalke, pentru a nu îl pierde gratis. Acesta intrase în ultimul an de contract cu gruparea din Manchester și a refuzat oferta de prelungire a contractului.

Eric Garcia, dorit de Barcelona

Acum, același lucru se întâmplă cu Eric Garcia, cu mențiunea că acesta nu a fost categoric în privința unei noi înțelegeri cu City. Fundașul iberic a intrat și el în ultimul an de contract, iar Barcelona îl dorește, văzându-l o variantă pe termen lung pentru defensiva blaugrana. În plus, situația specială în care se află din punct de vedere financiar ar face ca mutarea să se facă sub cota de piață a jucătorului, situație ideală pentru catalani. Aceștia ar putea să aștepte până în iarnă, pentru a semna gratis cu apărătorul, dar există riscul ca Garcia să fie convins de oficialii englezi să semneze prelungirea.
După victoria de aseară, cu Newcastle, scor 5-0, Guardiola a fost întrebat pe marginea subiectului. Tehnicianul catalan a precizat că Barcelona e așteptată cu o ofertă, dacă tot s-a speculat că îl dorește pe fundaș, însă și-a exprimat totodată încrederea că Eric Garcia va continua în cel mai puternic campionat din lume.
"Eric are contract pentru încă un sezon cu noi. Dacă Barcelona îl vrea, să facă o ofertă, dar noi vom încerca să îl convingem să semneze prelungirea contractului pentru că îl vrem aici, pe Etihad, mulți ani de acum înainte", a spus Pep la finalul partidei cu Newcastle.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo