Fosta campioană a Angliei se confruntă cu un nou "caz Sane", la ceva mai mult de o săptămână de când germanul s-a înțeles cu Bayern. City a fost nevoită să îl vândă pe fosul jucător al lui Schalke, pentru a nu îl pierde gratis. Acesta intrase în ultimul an de contract cu gruparea din Manchester și a refuzat oferta de prelungire a contractului.

Eric Garcia, dorit de Barcelona

Acum, același lucru se întâmplă cu Eric Garcia, cu mențiunea că acesta nu a fost categoric în privința unei noi înțelegeri cu City. Fundașul iberic a intrat și el în ultimul an de contract, iar Barcelona îl dorește, văzându-l o variantă pe termen lung pentru defensiva blaugrana. În plus, situația specială în care se află din punct de vedere financiar ar face ca mutarea să se facă sub cota de piață a jucătorului, situație ideală pentru catalani. Aceștia ar putea să aștepte până în iarnă, pentru a semna gratis cu apărătorul, dar există riscul ca Garcia să fie convins de oficialii englezi să semneze prelungirea.
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 12 ORE
După victoria de aseară, cu Newcastle, scor 5-0, Guardiola a fost întrebat pe marginea subiectului. Tehnicianul catalan a precizat că Barcelona e așteptată cu o ofertă, dacă tot s-a speculat că îl dorește pe fundaș, însă și-a exprimat totodată încrederea că Eric Garcia va continua în cel mai puternic campionat din lume.
"Eric are contract pentru încă un sezon cu noi. Dacă Barcelona îl vrea, să facă o ofertă, dar noi vom încerca să îl convingem să semneze prelungirea contractului pentru că îl vrem aici, pe Etihad, mulți ani de acum înainte", a spus Pep la finalul partidei cu Newcastle.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53