Liverpool domină sezonul actual din Premier League, în care n-a pierdut vreun meci și este lider autoritar, cu un avans de 14 puncte deasupra locului secund, ocupat de Manchester City. Mâine va avea loc derby-ul Angliei, dintre Liverpool și Manchester United, însă Guardiola spune că interesul său pentru această partidă este inexistent.
La conferința de presă premergătoare partidei cu Crystal Palace, programată astăzi, de la ora 17:00, tehnicianul spaniol a declarat că preferă să se concentreze numai pe evoluția echipei sale:
"La momentul actual, suntem foarte departe de Liverpool, așa că nu mă mai interesează meciurile lor din campionat. Mai bine ne concentrăm pe partidele noastre, atât din Premier League, cât și din celelalte competiții. Trebuie să vedem ce putem îmbunătăți.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Ne gândim doar la meciul cu Crystal Palace și la cum putem să-l oprim pe Wilfried Zaha. Apoi, urmează duelul cu Sheffield United, deci trebuie să rămânem concentrați.", a spus Guardiola înaintea meciului de astăzi.
https://i.eurosport.com/2020/01/12/2751440.jpg

Liverpool, neînvinsă în Premier League

După două sezoane în care Manchester City a dominat fotbalul din Anglia și a câștigat două titluri în Premier League, se pare că a venit vremea ca formația lui Guardiola să privească cum altă echipă cucerește trofeul. Liverpool se îndreaptă cu pași siguri spre primul titlu de campioană, după o secetă de 30 de ani.
Etapa trecută, Liverpool a învins Tottenham și a devenit echipa cu cel mai bun parcurs din istorie, în primele 5 campionate din Europa. "Cormoranii" au ajuns la 20 de victorii și un egal în primele 21 de etape.
Aceste succese sunt rodul unei munci extraordinare. În sezonul trecut, Liverpool a devenit echipa cu cele mai multe puncte, 97, care pierde un titlu de campioană în fotbalul european. Ultima echipa care a învins-o pe Liverpool în Premier League este Manchester City. Se întâmpla în urmă cu un an, pe Etihad.
Următorul test al trupei lui Jurgen Klopp va fi mâine, de la ora 18:30, împotriva lui Manchester United, singurului club care i-a smuls puncte în stagiunea curentă, după o remiză pe Old Trafford.
https://i.eurosport.com/2020/01/17/2755022.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47