Aguero a înscris 244 de goluri în 355 de meciuri pentru City, printre care și celebrul gol care a adus titlul pentru club în ultima secundă a sezonului 2011/2012.
Argentinianul de 31 de ani se află în ultimele 18 luni de contract iar Guardiola a recunoscut că îi va fi greu să îl înlocuiască.
”Cred vă fi unul dintre cele mai grele lucruri, este de neînlocuit”, a declarat spaniolul.
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/04/2729883.jpg
”Avem un atacant incredibil în Gabriel Jesus și poate va mai veni unul când va pleca Sergio, dar el este de neînlocuit. Cred cel mai important moment al acestui club este golul marcat de Sergio cu QPR, cel care a adus primul titlu. Acel moment face cât patru titluri într-un sezon”, a adăugat el.
”Nu este ușor să găsești pe cineva cu statutul lui, personalitatea lui și cu ce a făcut în carieră până acum, să fie atât de modest”, a precizat Guardiola.
Întrebat dacă va semna o prelungire, Guardiola a răspuns: ”Nu știu. Poate rămâne. Depinde de condiția sa fizică și ce își dorește, dar nu am vorbit cu el și nu știu ce intenții are”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 7 ORE
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 7 ORE