Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, și-a retras acuzațiile făcute după partida din campionat cu Southampton când l-a acuzat pe Sadio Mane că simulează. Antrenorul spaniol a detensionat situația în conferința de presă de dinaintea partidei cu Atalanta din UEFA Champions League.
Întrebat despre acest lucru, Guardiola a spus că "nu a fost intenția mea". Antrenorul spaniol a mai spus că nu a văzut reacția lui Jurgen Klopp la afirmația sa, însă apoi a repetat exact cuvintele germanului spunând că nu dorește să "pună gaz pe foc".

Guardiola lămurește situația

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 13 ORE
"Fiul și fiica mea spun tot timpul când Liverpool câștigă în ultimele minute, mă întreabă cât de norocoși sunt. Eu le spun mereu: nu e noroc. Ceea ce a făcut Liverpool sezonul trecut și în acest sezon de multe ori este rezultatul calității incredibile și a talentului incredibil de a lupta până la final. Asta le spun jucătorilor mei, nu doar fiului și fiicei, nu este noroc. Dacă se întâmpla o dată, de două ori, da, dar de câte ori s-a întâmplat - de 10-12-13 ori?
În minutul 94 așa cum a fost la victoria cu Leicester a fost un penalty și a fost 'Waaaaaaaah'. A fost wow. Departe de intenția mea de a spune despre Sadio că este un astfel de jucător (care simulează) pentru că îl admir foarte mult. Pentru Jurgen a fost penalty, pentru arbitru a fost penalty, pentru VAR a fost penalty. Am fost cel care a greșit (spunând că nu a fost), sau poate nu, nu știu.
Era o laudă pentru Liverpool, nu doar pentru o singură acțiune. Să se spună că este noroc? Nu. Se întâmplă de atâtatea ori pe Anfield și în deplasare pentru că ei forțează, forțează și forțează. De asta e plăcut să joci contra lor și să fii în competiție cu ei. Sper să pot clarifica lucrurile cu Jurgen" a spus Guardiola.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 21 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59