Argentinianul este dorit și de Barcelona, dar forța financiară a englezilor este mult mai mare. Inter a pierdut finala Europa League, iar antrenorul Antonio Conte a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la Milano. În aceste condiții, clubul de pe "Meazza" s-ar putea despărți de mai mulți jucători, cu Lautaro Martinez cap de afiș.
Deși în urmă cu ceva vreme s-a scris că argentinianul a ajuns deja la un acord cu Barcelona, problemele de la clubul catalan au făcut ca acest transfer să fie trecut în plan secund. Mundo Deportivo susține că Manchester City ar putea profita de ezitarea catalanilor. Pep Guardiola a anunțat că intenționează să se întărească în atac, pentru a avea mai multe variante de înlocuire a lui Aguero, care este momentan accidentat și care a trecut deja de 30 de ani.
https://i.eurosport.com/2020/08/17/2866177.jpg
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 14 ORE

Guardiola îl vrea neapărat pe Lautaro Martinez la Manchester City

Guardiola l-a dorit foarte mult pe Harry Kane, dar acesta este netransferabil, așa că varianta Lautaro Martinez este o alternativă. Potrivit sursei citate, managerul spaniol este "disperat" să aducă un atacant valoros pe Etihad.
Lautaro Martinez are 22 de ani și mai are contract cu Inter până în 2023. Acest lucru nu ar fi o mare problemă pentru City dacă l-ar convinge pe argentinian să meargă în Premier League. Forța financiară a echipei engleze este una imensă, iar clauza de reziliere a lui Lautaro, în valoare de 111 milioane de euro ar putea fi plătită.
Dacă mutarea lui Lautaro la City se va concretiza, acesta ar fi al doilea trasfer important al "cetățenilor" din această vară, după cel al lui Nathan Ake, care a ajuns la vicecampiona Angliei de la Bounemouth, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20