După sezonul viitor, vârful lui City se va retrage la Independiente, formația sa de suflet, după cum singur a recunoscut în mai multe rânduri. În ciuda faptului că boardul de pe Etihad i-a făcut o serie de propuneri pentru prelungirea contractului, argentinianul e de neclintit, dorind să își ajute în ultimii ani ai carierei formația care l-a crescut.
În consecință, din stagiunea 2021-2022, trupa lui Pep va avea un gol în atac, care nu poate fi umplut doar de Gabriel Jesus, chiar dacă brazilianul are calități incontestabile. Astfel, oficialii lui City fac demersuri încă de acum, pentru ca echipa să nu simtă prea acut plecarea lui Kun.
Astfel, potrivit presei engleze, englezii și-au fixat două ținte clare pentru a-l înlocui pe Aguero. Lautaro Martinez este jucătorul pe care Pep îl vrea, dar foarte probabil acesta va fi atunci imposibil de adus. Argentinianul lui Inter a făcut un sezon fantastic și deja se vorbește că Barcelona e gata să achite clauza de 110 milioane de euro. Ca atare, e foarte posibil ca stagiunea viitoare să îl găsească pe atacant la o formație uriașă a Europei, de unde va fi imposibil de adus.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 16 ORE
Lautaro e exact genul de jucător care îi place lui Pep: cu centrul de greutate jos, foarte rapid, capabil să intre în combinații și extrem de altruist. Doar că mutarea depinde de prea mulți factori: City intenționează să facă o ofertă concretă abia la anul, când probabil sud-americanul va fi semnat deja cu o altă echipă mare de pe bătrânul continent.
În acest context, atenția va fi mutată spre Harry Kane, golgheterul lui Tottenham. Vârful englez i-a fost fidel lui Spurs până acum, însă cu siguranță că va dori să câștige și trofee, lucru ce pare imposibil în acest moment la formația condusă de Mourinho.
Guardiola a vorbit mereu la superlativ despre Kane și e gata să facă o ofertă de nerefuzat, astfel încât golgheterul englez să umple golul lăsat de plecarea lui Aguero.

Aguero, cel mai bun marcator străin din Premier League

Sergio Aguero a fost eroul principal în victoria categorică a lui Manchester City (6-1) de duminică seara de la Aston Villa. Argentinianul a reușit un hat-trick prin care l-a depășit pe Thierry Henry la numărul de goluri marcate în Premier League. Aguero este la borna 177, pe locul patru în clasamentul all-time din Premier League, la egalitate cu Frank Lampard.
Recordurile lui Aguero nu se opresc aici însă: argentinianul este jucătorul cu cele mai multe hat-trick-uri (12) din istoria Premier League.
În această etapă, Aguero promite să strălucească împotriva lui Palace, formație care a primit 21 de goluri în ultimele 5 vizite pe Etihad. Iată programul rundei.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752363.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04