Fotbal
Premier League

Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Arteta la Manchester City. "Este ca un copil pentru mine"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Pep Guardiola, manager Manchester City

Credit imagine: SID

DeIon Alexandru
06/06/2020 la 08:35

Juanma Lillo va fi secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, scriu ziarele din Spania. Lillo a fost mentorul lui Guardiola la începutul carierei de antrenor a catalanului.

Pep Guardiola a rămas fără secund în decembrie, când Mikel Arteta a preluat-o pe Arsenal, dar nu s-a grăbit să numească altul. Ziarele de la Madrid, Marca și As au aflat că Manchester City îl va anunța ca asistent al lui Guardiola pe Juanma Lillo, spaniolul care a renunțat de curând la contractul pe care îl avea prima ligă chineză cu Qingdao Huanghai.

Cine este Juanma Lillo?

Premier League

Va scăpa Manchester City de suspedarea UEFA? Guardiola este încrezător îniantea verdictului TAS!

ACUM 3 ORE

Juanma Lillo are 54 de ani și este antrenor de 35 de ani. Spaniolul a fost secundul lui Jorge Sampaoli la naționala statului Chile, dar și la Sevilla.

Ca principal, Lillo a fost pe banca lui Real Sociedad, Almeria, Oviedo și Atletico Nacional. În 2005, Lillo l-a convins pe Guardiola să vină în Mexic, la Dorados Sinaloa.

"Guadiola este ca un copil pentru mine" a spus Lillo într-un interviu dat pentru siteul FIFA în 2012. Cei doi s-au cunoscut după ce Guardiolla i-a făcut o vizită surprizătoare acasă. S-a întâmplat la doar câteva ore după ce echipa de atunci a lui Lillo, Oviedo a fost învinsă de Barcelona cu 4-2, în 1996.

Mi-a spus că a fost foarte impresionat de jocul echipei mele și că vrea să ținem legătura. Am început o relație profesională foarte frumoasă!

E Talk - Premier League revine!

00:24:38

Premier League

Guardiola: "Dacă Barcelona îl vrea, să ne facă ofertă!". Pep, despre noul "caz Sane" de la City

IERI LA 09:31
Premier League

Guardiola, despre David Silva: "Numiți o stradă după el sau construiți-i statuie!"

09/07/2020 LA 06:31
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueManchester CityJosep GuardiolaMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol