Pep Guardiola a rămas fără secund în decembrie, când Mikel Arteta a preluat-o pe Arsenal, dar nu s-a grăbit să numească altul. Ziarele de la Madrid, Marca și As au aflat că Manchester City îl va anunța ca asistent al lui Guardiola pe Juanma Lillo, spaniolul care a renunțat de curând la contractul pe care îl avea prima ligă chineză cu Qingdao Huanghai.

Cine este Juanma Lillo?

Juanma Lillo are 54 de ani și este antrenor de 35 de ani. Spaniolul a fost secundul lui Jorge Sampaoli la naționala statului Chile, dar și la Sevilla.
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2016/08/24/1918376.jpg
Ca principal, Lillo a fost pe banca lui Real Sociedad, Almeria, Oviedo și Atletico Nacional. În 2005, Lillo l-a convins pe Guardiola să vină în Mexic, la Dorados Sinaloa.
"Guadiola este ca un copil pentru mine" a spus Lillo într-un interviu dat pentru siteul FIFA în 2012. Cei doi s-au cunoscut după ce Guardiolla i-a făcut o vizită surprizătoare acasă. S-a întâmplat la doar câteva ore după ce echipa de atunci a lui Lillo, Oviedo a fost învinsă de Barcelona cu 4-2, în 1996.
Mi-a spus că a fost foarte impresionat de jocul echipei mele și că vrea să ținem legătura. Am început o relație profesională foarte frumoasă!

E Talk - Premier League revine! powered by Unibet

Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 16 ORE
Premier League
Guardiola face curățenie la Man City. 3 jucători exponențiali în ultimii ani au deja bagajele făcute
16/10/2021 LA 05:56