Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Arteta la Manchester City. "Este ca un copil pentru mine"

Ion Alexandru

Actualizat 06/06/2020 la 10:57 GMT+3

Juanma Lillo va fi secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, scriu ziarele din Spania. Lillo a fost mentorul lui Guardiola la începutul carierei de antrenor a catalanului.

Pep Guardiola, manager Manchester City

Credit imagine: SID

Pep Guardiola a rămas fără secund în decembrie, când Mikel Arteta a preluat-o pe Arsenal, dar nu s-a grăbit să numească altul. Ziarele de la Madrid, Marca și As au aflat că Manchester City îl va anunța ca asistent al lui Guardiola pe Juanma Lillo, spaniolul care a renunțat de curând la contractul pe care îl avea prima ligă chineză cu Qingdao Huanghai.

Cine este Juanma Lillo?

Juanma Lillo are 54 de ani și este antrenor de 35 de ani. Spaniolul a fost secundul lui Jorge Sampaoli la naționala statului Chile, dar și la Sevilla.
Jorge Sampaoli și secundul său Juanma Lillo
Ca principal, Lillo a fost pe banca lui Real Sociedad, Almeria, Oviedo și Atletico Nacional. În 2005, Lillo l-a convins pe Guardiola să vină în Mexic, la Dorados Sinaloa.
"Guadiola este ca un copil pentru mine" a spus Lillo într-un interviu dat pentru siteul FIFA în 2012. Cei doi s-au cunoscut după ce Guardiolla i-a făcut o vizită surprizătoare acasă. S-a întâmplat la doar câteva ore după ce echipa de atunci a lui Lillo, Oviedo a fost învinsă de Barcelona cu 4-2, în 1996.
Mi-a spus că a fost foarte impresionat de jocul echipei mele și că vrea să ținem legătura. Am început o relație profesională foarte frumoasă!
picture

E Talk - Premier League revine! powered by Unibet

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo