Liverpool își joacă duminică ultima șansă de a rămâne în lupta pentru titlu în acest sezon. "Cormoranii" primesc vizita liderului Manchester City și numai o vitorie îi mai poate face pe oamenii lui Klopp să spere că își vor putea apăra trofeul cucerit în sezonul precedent, în condițiile în care diferența dintre cele 2 formații este de 7 puncte, iar "cetățenii" au și un meci mai puțin disputat.
După meciul pierdut pe teren propriu cu Brighton, Jurgen Klopp a spus că echipa sa este obosită fizic și psihic. În privința meciului următor, managerul german a menționat că echipa sa nu a beneficiat de nicio pauză în acest sezon, așa cum au făcut cei de la City.
"Noi nu am avut pauză. City a avut două săptămâni libere din motive de Covid-19. Este un an greu.", a spus Klopp, citat de mirror.uk, referindu-se probabil la meciul dintre City și Everton, care a fost amânat luna trecută din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 în tabăra "cetățenilor".
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
https://i.eurosport.com/2020/11/08/2931705.jpg

Pep Guardiola: "Nu mă așteptam la asta de la Jurgen"

Spusele lui Klopp au fost taxate imediat de Pep Guardiola, care a recunoscut că a fost surprins de afirmațiile omologului său.
"A făcut o greșeală. Jurgen trebuie să revadă calendarul. Am o săptămână liberă și am avut doar 14 jucători la meciul de pe Stamford Bridge. Mâine, când îl voi vedea pe Jurgen, îi voi spune câte zile libere am avut. Sunt surprins, nu mă așteptam la asta de la Jurgen. Am crezut că Jurgen nu este acel tip de manager.", a spus Pep Guardiola.
Managerul lui City a mers și mai departe și a insinuat că, probabil, Klopp a spus acel lucru pentru a crea presiune înaintea meciului foarte important de peste 2 zile: "Știe că nu este adevărat, să fim serioși! Toată lumea din Premier League știe că nicio echipă nu a avut două săptămâni libere. Poate că a făcut-o în alt scop, nu mă așteptam să facă asta, dar poate mă înșel!"
Dacă ne luăm după numărul de meciuri jucate în acest sezon, Manchester City are mai multe minute pe teren decât Liverpool. "Cetățenii" au cu un meci în minus în Premier League, dar aceștia au jucat cu 2 meciuri în plus în Cupa Ligii, unde au ajuns în finală (vor juca cu Tottenham), și cu 1 meci mai mult în Cupa Angliei, în timp ce în Champions League amebele echipe au jucat același număr de meciuri.
Licerpool-Manchester City este duminică, 7 februarie, de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59