Manchester City - West Ham United, partidă care ar fi trebuit să aibă loc duminică, pe 9 februarie, de la ora 18.30. Furtuna Ciara le-a stricat planurile celor de la Premier League, Manchester City luând decizia de a amâna partida din motive de siguranță!
Decizia de a amâna meciul provoacă noi bătăi de cap pentru Premier League, fiind dificil de găsit o dată la care să aibă loc acest meci. Cu atât mai mult cu cât Manchester City va mai avea un meci mutat, cel contra lui Arsenal care ar fi trebuit să se joace atunci când Man City va disputa finala Cupei Ligii Angliei contra celor de la Aston Villa. Nici acel meci cu Arsenal nu are o dată fixă în acest moment.

Guardiola, pe urmele lui Klopp?

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Prima variantă pentru data la care să se dispute partida dintre Manchester City și West Ham United este săptămâna viitoare, fie în timpul săptămânii, fie în weekend. Ambele echipe nu vor mai avea un meci de campionat până în weekendul 22-23 februarie. Însă această variantă strică planurile pentru vacanța de iarnă, scopul până la urmă al acestei pauze.
Pep Guardiola a fost, după Jurgen Klopp, unul dintre cei mai aprigi contestari ai programului extrem de încărcat pentru cluburile din Premier League. Astfel, cei de la Manchester Evening News scriu că Pep Guardiola ar putea să îi calce pe urme lui Jurgen Klopp, cel care a refuzat să participe la partida din Cupa Angliei cu Shrewsbury și a trimis echipa Under 23, spunând că programul echipei a fost făcut astfel încât să se respecte vacanța de iarnă.
Pentru a evita o astfel de situație, o altă variantă pentru partida amânată este într-o seară programată pentru UEFA Champions League. Faza optimilor este răspândită pe 4 săptămâni, astfel că Manchester City nu are meci în timpul săptămânii între 7 și 14 martie. Dacă Manchester City va merge mai departe în UEFA Champions League în faza sferturilor, echipa lui Pep Guardiola nu va mai avea o perioadă liberă până în săptămâna 18-25 aprilie. Însă Cupa Angliei poate duce la amânările altor partide din campionat pentru Manchester City ceea ce ar face și mai dificilă găsirea unor date pentru partidele cu West Ham și Arsenal.
Astfel, cel mai probabil, Premier League va încerca să fixeze data partidei din Manchester City și West Ham cât mai curând, ceea ce ar putea duce la situația descrisă mai sus cu un eventual protest al lui Pep Guardiola.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53