Guardiola a declarat imediat după promovarea celor de la Leeds United că Premier League va avea doar de câștigat datorită acestui fapt. Evident, managerul lui Manchester City i-a atribuit în mare măsură această promovare antrenorului Marcelo Bielsa despre care a avut numai vorbe la superlativ.
În conferința de presă premergătoare ultimei partide din acest sezon de Premier League, pe care echipa sa o va disputa în deplasare contra celor de la Watford, Pep Guardiola și-a manifestat din nou admirația pentru Marcelo Bielsa.
https://i.eurosport.com/2019/05/28/2599122.jpg
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 11 ORE

Guardiola: ”Nimeni nu-l poate imita”

”Nu am jucat sub comanda lui ca jucător, așa că este greu să vorbesc despre asta, dar știu influența pe care a avut-o asupra multor jucători care au lucrat cu el. Am avut șansa să vorbesc cu el și știu ce va câștiga lumea fotbalului cu etica, comportamentul său, modul foarte special în care joacă echipa sa. Nimeni nu-l poate imita, asta îl face atât de special. Sincer, și este doar părerea mea, va fi incredibil pentru fotbalul englez că se află în Premier League și toți vor avea de învățat urmărind evoluția echipei sale ”, a spus Pep Guardiola la conferința de presă.
De când Leeds a obținut matematic promovarea în Premier League, din toate părțile au curs numai laude la adresa tehnicianului argentinian. Bielsa este văzut de toți un mare antrenor, care dacă va avea liniște și putere financiară, va reuși să aducă din nou formația de pe ”Elland Road” în prim planul fotbalului englez.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 17 ORE
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58