Mijlocașul belgian în vârstă de 28 de ani a făcut un nou meci mare într-o partidă în urma căruia campioana Angliei s-a apropiat la un punct de Leicester, ocupanta locului secund în Premier League.
De Bruyne a creat practic golul lui Gabriel Jesus în timp ce Riyad Mahrez și Ilkay Gundogan au înscris și ei în victoria cu 3-1 a lui City.
”Este un jucător spectaculos. El ne-a câștigat meciul”, a declarat Guardiola după meci.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 15 ORE
De Bruyne a fost maestru de ceremonii și în meciul precendent al lui City de pe Emirates când a reușit o dublă împotriva lui Arsenal și chiar dacă nu a înscris cu Leicester, belgianul a fost esențial în obținerea celor trei puncte.
În ceea ce privește cifrele, De Bruyne este în primii cinci jucători pentru cele mai multe șuturi (52), cele mai multe bare (3), cele mai multe pase filtrante (11) și cele mai multe centrări (170). De asemenea, belgianul este jucătorul care a creat cele mai multe ocazii în acest sezon de Premier League - 69, cu 17 mai multe decât oricine altcineva.
https://i.eurosport.com/2019/11/10/2714591.jpg

Guardiola: ”Kevin de Bruyne a fost incredibil”

Pep Guardiola a fost încântat de prestația belgianului: ”De Bruyne a fost incredibil astăzi – ne-a câștigat meciul. A fost mereu incredibil de când lucrăm împreună. Devotamentul său este incredibil. Este un jucător spectaculos”.
Nu doar ofensiv a impresionat belgianul. De Bruyne a reușit cele mai multe tackling-uri dintre toți jucătorii de pe teren.
”Cred că din punct de vedere defensiv am jucat foarte bune, a fost multă presiune asupra mingii și nu i-am lăsat să joace deloc. Leicester a deschis scorul dar a fost singura ocazie a lor”, a declarat De Bruyne după meci.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58