Winks a evoluat tot mai puțin în ultima perioadă, de când Jose Mourinho a fost numit pe banca lui Tottenham, iar mijlocașul ar putea pleca la o rivală din Premier League. Potrivit The Athletic, cele două cluburi din Manchester se luptă pentru aducerea jucătorului de 23 de ani încă din această iarnă.
Winks a evoluat în ultima partidă disputată de Spurs în Cupa Angliei, împotriva lui Middlesbrough, încheiată 1-1. Mijlocașul englez a fost înlocuit după 55 de minute din cauza unei accidentări la gleznă. Harry Winks n-a mai încheiat ca integralist de 11 partide, iar viitorul lui la formația londoneză pare din ce în ce mai incert.
Ambele rivale din Manchester sunt în căutare de noi mijlocași. Pe de-o parte, cei de la United își doresc să-și rezolve problemele accentuate în ultima vreme de accidentările lui Pogba și McTominay. De cealaltă parte, Manchester City va rămâne, cel mai proababil, fără David Silva și Fernandinho, ale căror contracte expiră în vară.
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM 37 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/01/06/2747798.jpg

Guardiola, impresionat de Winks

Potrivit jurnaliștilor englezi, Guardiola a fost impresionat de calitatea tehnică a lui Winks și de modul în care reușește să mențină posesia mingii. Mai mult, tehnicianul spaniol consideră că Winks i-ar face concurență lui Rodri, un alt jucător de profilul mijlocașului lui Spurs.
Winks a crescut la academia lui Tottenham, iar în 2014 a fost promovat la prima echipă. 122 de apariții a bifat mijlocașul în tricoul londonezilor, timp în care a înscris 2 goluri și a oferit 2 pase decisive. Potrivit transfermarkt.com, Winks are o cotă de piață de 40 milioane de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 13 ORE
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 16 ORE