Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, înțepătură pentru Klopp înaintea derby-ului: "Spre deosebire de alții, noi nu ne plângem"

Irina Aldea

Publicat 07/02/2021 la 13:04 GMT+2

Azi are loc derby-ul dintre Liverpool și Manchester City, de la ora 18.30, în direct pe Eurosport. Disputa psihologică dintre cele două tabere a debutat totuși în urmă cu câteva zile și continuă până înainte de duelul de pe Anfield.

Pep Guardiola și Jurgen Klopp

Credit imagine: SID

Liverpool a înregistrat pentru prima oară în ultimii ani două eșecuri la rând în Premier League pe Anfield, iar titlul pare să se îndepărteze de campioană. Klopp a dat vina pe oboseală și a adus în discuție faptul că City a avut două săptămâni de odihnă, din cauza COVID-19, ceea ce a generat o reacție acidă din partea omologului lui, Pep Guardiola.
Tehnicianul german al "cormoranilor" a dat vina și pe numeroasele accidentări pe care le are de gestionat la club, mai ales în defensivă, acolo unde a încercat să găsească soluția făcând o sumedenie de încercări cu jucători al căror rol principal nu este să asigure faza defensivă: "Este un sezon dificil pentru noi. Avem mulți jucători pe care nu ne putem baza din cauza accidentărilor. Toți jucătorii care stau pe bară în prezent sunt niște fotbaliști extraordinari, așa că e lesne de înțeles că ne e greu", a spus Klopp la conferința de presă susținută sâmbătă, înaintea derby-ului.

Pep Guardiola, înțepătură înaintea derby-ului de azi, în direct pe Eurosport

Manchester City a suferit de asemenea din cauza accidentărilor. Kevin De Bruyne și Sergio Aguero vor absenta azi de la super-duelul de pe Anfield, iar Guardiola nu a ratat șansa de lansa o înțepătură pentru omologul lui de la Liverpool: "Noi nu am folosit niciodată sintagma <Nu ne putem baza pe acești jucători>. Da, e adevărat, Kevin nu e cu noi, Sergio nu e cu noi, Nathan Ake nu e cu noi.
Îmi doresc ca ei să revină cât mai repede cu putință. Noi, spre deosebire de alții, nu ne plângem, dar trebuie să-i lăsăm să se recupereze, liberi și calmi. Așa am gestionat situația accidentărilor de la începutul carierei mele de antrenor", a spus Guardiola la conferința dinaintea meciului de azi.
Liverpool - City e ultima șansă ca trupa lui Klopp să mai rămână în cărți pentru cucerirea campionatului. Marele duel de pe Anfield se joacă duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo