Liverpool a înregistrat pentru prima oară în ultimii ani două eșecuri la rând în Premier League pe Anfield, iar titlul pare să se îndepărteze de campioană. Klopp a dat vina pe oboseală și a adus în discuție faptul că City a avut două săptămâni de odihnă, din cauza COVID-19, ceea ce a generat o reacție acidă din partea omologului lui, Pep Guardiola.
Tehnicianul german al "cormoranilor" a dat vina și pe numeroasele accidentări pe care le are de gestionat la club, mai ales în defensivă, acolo unde a încercat să găsească soluția făcând o sumedenie de încercări cu jucători al căror rol principal nu este să asigure faza defensivă: "Este un sezon dificil pentru noi. Avem mulți jucători pe care nu ne putem baza din cauza accidentărilor. Toți jucătorii care stau pe bară în prezent sunt niște fotbaliști extraordinari, așa că e lesne de înțeles că ne e greu", a spus Klopp la conferința de presă susținută sâmbătă, înaintea derby-ului.

Pep Guardiola, înțepătură înaintea derby-ului de azi, în direct pe Eurosport

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 6 ORE
Manchester City a suferit de asemenea din cauza accidentărilor. Kevin De Bruyne și Sergio Aguero vor absenta azi de la super-duelul de pe Anfield, iar Guardiola nu a ratat șansa de lansa o înțepătură pentru omologul lui de la Liverpool: "Noi nu am folosit niciodată sintagma <Nu ne putem baza pe acești jucători>. Da, e adevărat, Kevin nu e cu noi, Sergio nu e cu noi, Nathan Ake nu e cu noi.
Îmi doresc ca ei să revină cât mai repede cu putință. Noi, spre deosebire de alții, nu ne plângem, dar trebuie să-i lăsăm să se recupereze, liberi și calmi. Așa am gestionat situația accidentărilor de la începutul carierei mele de antrenor", a spus Guardiola la conferința dinaintea meciului de azi.
Liverpool - City e ultima șansă ca trupa lui Klopp să mai rămână în cărți pentru cucerirea campionatului. Marele duel de pe Anfield se joacă duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
ACUM 17 ORE
Premier League
Decizia uriașă luată de Manchester City după hat-trick-ul reușit de Haaland în derby-ul cu United
IERI LA 19:05