După mai multe discuții între cele două cluburi, Bournemouth a acceptat oferta lui Manchester City, în valoare de 41 de milioane de lire sterline (aproximativ 45 de milioane de euro), transmite Sky Sports. Retrogradata Bournemouth a acceptat oferta de 45 de milioane de euro pentru Nathan Ake, iar fundașul în vârstă de 25 de ani va ajunge la Manchester City. Internaționalul olandez a ajuns la Bournemouth în 2017 și a bifat 121 de apariții pentru club, impresionând cu fiecare ocazie.
Pentru gruparea lui Guardiola, retrogradarea lui Bournemouth a picat la momentul potrivit, asta pentru că Ake este un jucător pe care și-l dorește de mai mult timp, însă odată cu retrogradarea, discuțiile pentru transfer au curs mult mai bine în direcția cetățenilor. Oricu, lui Bournemouth i-ar fi fost dificil să-l păstreze pe Ake în Championship.

Nathan Ake ajunge la Manchester City

Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM O ORĂ
Internaționalul olandez în vârstă de 25 de ani a fost crescut de Feyenoord, însă la vârsta de 16 ani a fost transferat de Chelsea, pentru 800.000 de euro. Ake a fost promovat la echipa de seniori a londonezilor, în 2013, iar ulterior au urmat împrumuturi la cluburi precum Reading, Watford sau Bournemouth.
În 2017, Bournemouth a decis să-l transfere definitiv pe Nathan Ake pentru suma de 23 de milioane de euro. În sezonul recent încheiat, fundașul central a fost folosit în 30 de partide, el reușind două goluri și două pase decisive. Ake și-a arătat adesea valoarea și l-a convins pe Guardiola.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 13 ORE
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 16 ORE