"Dacă nu câştig Champions League, mandatul meu pe banca lui City e unul eşuat", spunea Pep săptămâna trecută, conştient că nu are vreo scuză după ce a investit în 4 ani, în transferuri, 762 de milioane de lire (842 de milioane de euro).
City a fost eliminată surprinzător de Lyon din Liga Campionilor, dar șefii sunt conștienți că plecarea lui Pep în vara anului viitor ar crea o situație similară cu cea de la United, după plecarea lui Sir Alex Ferguson.
Ca atare, conducerea "cetățenilor" vrea să facă totul pentru a-i prelungi contractul lui Guardiola, care în ultimele luni a fost contactat de Barcelona și Juventus. Englezii mizează pe dorința de revanșă a lui Pep, care nu vrea să plece de pe Etihad fără să fi cucerit Champions League, anunță The Telegraph.
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM O ORĂ
Pep va rămâne 100% și sezonul viitor la City | Josep Maria Orobitg, agentul lui Guardiola
Oficialii au arătat cât de mult îl doresc pe Pep și prin transferurile deja efectuate. La dorința ibericului, City i-a transferat deja pe Ferran Torres și Nathan Ake, două pariuri ale lui Guardiola, și au dat asigurări că vor găsi sumele disponibile pentru a îi transfera și alți jucători pe care îi dorește, pentru ca trupa de pe Etihad să cucerească, în sfârșit, Europa.

Guardiola, motivat să continue la City

Și Guardiola e extrem de dornic să câștige Liga Campionilor la City, după ce a eșuat în această tentativă la cârma lui Bayern. Pep e conștient că va găsi cu greu un club care să îi satisfacă toate doleanțele, așa cum se întâmplă pe Etihad.
La finalul înfrângerii cu Lyon, întrebat care sunt planurile de viitor, în contextul în care mai are contract cu City doar un sezon, Pep a lăsat de înţeles că e extrem de conectat la tot ce se întâmplă la club şi a dat senzaţia că ar dori să continue şi dincolo de 2021, exprimându-şi încă o dată speranţa că în viitor clubul, sub comanda sa, va scrie istorie în UEFA Champions League.
"Acum mergem în vacanţă, dar va fi o perioadă scurtă şi ne vom întoarce. Vom ridica acest club. Ştiu că am fost în semifinale cu Manuel (n.r. Pellegrini a dus-o pe City în penultimul act al Champions League) şi vom fi din nou acolo", a spus Pep după eliminarea din Ligă.
Premier League
Haaland "rupe plasele" și câștigă o avere! Suma colosală pe care o primește grație bonusurilor
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 16 ORE