City se află la 16 puncte distanță de Liverpool iar Guardiola s-a resemnat de mult că echipa sa nu va lua titlul în acest sezon.
”Liverpool va fi, evident, campioană în Premier League, dar ei ar fi campioni și în Spania, Italia sau Germania. Ar fi campioni oriunde după 23 de meciuri, 22 de victorii și un egal”, a declarat Guardiola.
”În trecutul recent, când Chelsea a câștigat campionatul, următorul sezon nu s-au calificat nici măcar în Champions League, Leicester la fel iar apoi Chelsea la fel. Când am câștigat noi campionatul, am repetat performanța și în sezonul următor”, a adăugat spaniolul.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 8 ORE
”În Spania, cu punctele pe care le avem acum, ne-am lupta la titlu, am fi la un punct sau două în spatele liderului, în Germania și Italia la fel. Dar Liverpool este o echipă fantastică, fenomenală, te copleșește. Trebuie să acceptăm asta”, a completat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08