City se află la 16 puncte distanță de Liverpool iar Guardiola s-a resemnat de mult că echipa sa nu va lua titlul în acest sezon.
”Liverpool va fi, evident, campioană în Premier League, dar ei ar fi campioni și în Spania, Italia sau Germania. Ar fi campioni oriunde după 23 de meciuri, 22 de victorii și un egal”, a declarat Guardiola.
”În trecutul recent, când Chelsea a câștigat campionatul, următorul sezon nu s-au calificat nici măcar în Champions League, Leicester la fel iar apoi Chelsea la fel. Când am câștigat noi campionatul, am repetat performanța și în sezonul următor”, a adăugat spaniolul.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
”În Spania, cu punctele pe care le avem acum, ne-am lupta la titlu, am fi la un punct sau două în spatele liderului, în Germania și Italia la fel. Dar Liverpool este o echipă fantastică, fenomenală, te copleșește. Trebuie să acceptăm asta”, a completat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11