Campioana Manchester City a pierdut la Tottenham cu 2-0 iar după meci Pep Guardiola a ales să transmită un mesaj fostului președinte al Premier League, Richard Scudamore. Sezonul trecut, el a declarat că ar prefera ca cineva ”să fie mai aproape de City” pentru ca Premier League să devină mai competitivă. City câștigase titlul atunci cu un avans de 18 puncte sezonul anterior.
”Acum două sezoane președintele Premier League a declarat că așa ceva nu trebuie să se mai întâmple, că nu este bine pentru Premier League ca City să câștige titlul în acest fel, cu 100 de puncte. Acum este Liverpool în aceeași situație, ar trebui ca oficialii Premier League să fie la fel de îngrijorați, nu?”, a declarat Guardiola.
Guardiola a vorbit și despre Liverpool: ”Sunt de neoprit. Au multe puncte, noi am cedat puncte în meciuri în care am jucat ca astăzi. Chiar și când am jucat pe Anfield. Acum trebuie să încercăm să ne calificăm pentru Champions League”.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 13 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 15 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 16 ORE