După ce a felicitat Liverpool pentru titlul cucerit, Guardiola a redevenit un adevărat "războinic". Pep abia așteaptă să își ia revanșa, dar nu în partida de joi seară, care are o miză prea mică pentru campionat: tehnicianul catalan pregătește deja în minte stagiunea viitoare, când nu acceptă să mai "privească în sus" vreo echipă.
City va avea un mare avantaj în perspectiva cuceririi titlului stagiunea viitoare, după ce a fost suspendată de UEFA din cupele europene. Deși a făcut apel la TAS, șansele modificării hotărârii forului continental sunt mici, astfel că De Bruyne&Co se vor putea concentra strict pe competițiile interne.
"Îi vom face viața grea lui Liverpool sezonul viitor, vom lupta pentru a scrie noi capitole din istoria clubului nostru. În sport, trebuie să demonstrezi de ce ești în stare de fiecare dată. Am fost incredibil de fericiți să câștigăm titlul și apoi să reușim să îl apărăkm, dar trecutul e trecut. Ceea ce am reușit rămâne în sufletul nostru, în memoria tuturor, dar showul trebuie să continue. Suntem pregătiți să scriem noi file de istorie în Premier League. Sunt unii care spun "Nu trebuie să mai demonstrez nimic, am făcut destul". Nu sunt de acord cu acest lucru, trebuie să demonstrezi din nou și din nou, să câștigi iar și iar", a spus Guardiola înainte de confruntarea cu Liverpool, de joi, într-o conferință de presă.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22

Guardiola: "Îl admir pe Klopp"

Extrem de fair-play, Guardiola a vorbit la superlativ despre Klopp, tehnician care la rândul său l-a gratulat în ultima perioadă pe catalan pentru munca depusă pe Etihad.
"Îl admir pe Klopp, admir modul în care echipa lui joacă, totul e în beneficiul fotbalului. Nu suntem prieteni, dar ne respectăm și ne admirăm. Trebuie să fim mereu un exemplu pentru oamenii care ne urmăresc", a mai spus Pep, pentru ca apoi să vorbească despre transferul lui Leroy Sane la fostul său club, Bayern Munchen: "Vreau să îi mulțumesc lui Leroy din suflet pentru ce a făcut pentru noi și să îi urez toate cele bune, a ales un club fantastic. El a vrut să plece, a simțit că va fi mai fericit în altă parte. Eu m-aș fi bucurat să rămână, dar a trebuit să îi respectăm decizia".
Duelul Manchester City - Liverpool, unul special atât din punct de vedere al ambițiilor puse în joc, dar și al "gărzii de onoare" pe care "cetățenii" o vor face în cinstea noii campioane, va fi în direct joi, de la 22:15, pe Eurosport1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53